Comments
Nu efter att första och andra episoden av It-girls är up and running på Itgirls.se känner jag att jag vill kommentera inspelningen och min insats i programmet. Jag är så fruktansvärt glad att jag fick medverka och jag gjorde verkligen mitt bästa. De var väldigt intensiva inspelningsdagar och allt tar mycket längre tid i verkligheten att spela in de vill jag att ni ska veta. Lång väntan och sedan spänning och stress framför kameran. Jag är så glad över hur jag framställdes i avsnitten. Jag är verkligen 100% mig själv! Jag är galen, bitter på ett skönt sett och rapp i käften. haha! Utmaningen handlade mycket om ta fram sin personlighet och använda sin kreativitet för att visa vem man är. Vilket jag verkligen tycker att jag gjorde. För att vara helt ärlig trodde jag faktiskt inte att jag skulle åka ut. Jag blev ledsen för att jag kände att jag varit så mycket mig själv och verkligen ville vara med och visa mer av mig själv och såklart få visa alla snygga outfits jag packat ner! Jag är inte en särskilt noggrann person och har svårt för när jag måste göra saker väldigt cleant och med precision. Jag är en känslomänniska och skapar utifrån känsla i allt jag gör. oavsett om jag målar en tavla eller bloggar. Jag inspireras av galna uttryck, hippa söder bönor och en jävla massa färg. Svart vita inlägg och kommersiellt är inte min melodi! Jag hoppas verkligen att ni kommer vilja följa min blogg och ta del av mitt lite brokiga uttryckssätt och en och annan stor bokstav på fel ställe ;) Jag är inte perfekt och kommer aldrig att vilja vara de heller! Men endå rätt intressant om du frågar mina vänner ;)

Rock on och våga Sticka ut!

Stor blöt puss<3

Stina

stine

 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Bling!
(Detta inlägg skrev jag under inspelningsveckan av it-girls och var en del av första utmaningen)

IMG_0047 IMG_0045

Hej igen Lovelys!
Idag när vi kom till huset låg de skålar med super fina smycken från Ur och Penn i badrummen. Fick en spännande idé att styla kaktusarna i huset :) tycker de passsade fint i mitt bling, bling ;)

Do you Like?
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
The Real Deal!
(Detta inlägg skrev jag under inspelningsveckan av it-girls och var en del i utmaningen)

IMG_0019

IMG_0026

IMG_0020
IMG_0032

Som sagt.. Nu har tävlingen börjat på Riktigt! De gäller att visa personliga uttryck, stil och ideér! Första dagen Rockar jag:

Tröja: H&M Trend
Topp: Bik Bok
Kjol: Back
Väska: Vintage
Tights: H&M
Skor: Din Sko

Älskar kombinationen av Sportigt, coolt med inslag av mycket färg på väskor eller accessoarer.

Det finns så sjukt fina miljöer att fota i här i huset! De kommer ni få se mer av sen ;) idag kom solen som sagt fram så kände att jag ville ta tillvara på ljuset :)

Puss!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Rise and Shine!
( Detta inlägget skrev jag under inspelningsveckan av It-girls och var en del i utmaningen.)

Hej alla fantastiska!
Nu har jag precis vaknat i IT-girls huset och alla är i fullgång!! Love it :) Innan tävlingen kör vi tjejer en riktig dunder frukost! Massor av modemagsin, yoghurt med banan och nötter, äppeljuice och riktigt shysst kaffe!
När solen kikar fram passar de perfekt att käka ute tycker jag :)

Hoppas ni har en underbar morgon!

IMG_0039IMG_0037
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Artificial Summer Night
STINA-OUTFIT-5-B

STINA-OUTFIT-2-B-Crop-1

STINA-OUTFIT-3

STINA-OUTFIT-2-FINAL

STINA-OUTFIT-4

STINA-OUTFIT-4-UPSIDEDOWN
STINA-OUTFIT-5


För några dagar sedan publicerades dessa bilder jag fotat med Daniel Bellqvist och Sandra Bergman i Solis Magazine! Jag älskar dem :) Hoppas ni gillar också!

Puss!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg