Blondie

Igår färgade jag håret i denna silverblonda nyans!
Mega nöjd!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
what i bought in Paris


Tänkte visa er vilka godingar jag köpte i Paris :) Denna skinnjacka för 30 euro på Free p Star. 


Sneakers från Adidas :)Franska apotek är bäst och fick med mig min favvokräm Lait-créme concentré från Embryolisse samt grym makeup remover från Bioderma. På Other Stories köpte jag parfymen arabesque wood och i Marais på en mini parfymeri en doft för kläder som luktar som blommande rosor.Köpte dessa tvålar som är gjorda i Provence.
 


På concept butiken Merci fick detta halsband följa med mig :)
 


Köpte ett eifeltorn i en sovenirbutik :)På cafe Kitsune köpte jag en fin kopp som minne :)Även denna underbara kopp fick mig på fall från en butik i Marais som sålde massa "måbra" och härliga saker och produkter. 

Önskar er en fin dag!
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Paris Day 3


 


 
 


 
Hej igen gullisar! Här får ni se bilder från tredje dagen i Paris som innehöll promenad över hela staden. Från vårat hotell i Marais till Eifeltornet gick vi. Vi fikade på hippa cafeet cafe Kitzuné och besökte Other Stories i Paris där jag köpte en parfym. Till middag åt vi Ravioli och hade utsikt över denna häftiga vägg. 
 
Bästa resan någonsin!<3
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Paris Day 2!

 
 
Andra dagen i Paris började med hotellfrukost i form av Baguette, croissant, kaffe och olika sorters sylt. Dagen bestod sedan av ett besök på rekomenderade conceptbutiken Merci som vi promenderade till. Vi möttes av en fantastisk butik i tre våningar där inredning, roliga prylar, hudvård samt modeböcker trängdes med design kläder. Efter jag shoppat tog vi en kaffe i deras mysiga kaffe där väggarna är täckta av hundratals böcker. Efter kaffet promenerade vi tillbaka till hotellet för att lämna våra jackor som var alldeles för varma. 

På eftermiddagen åkte vi i 45 minuter med Metron till stationen Val D Europe. Där hade vi fått tips om Europas största Shoppingcenter samt ett helt utomhus centrum med alla de största designermärkenas outletbutiker skulle finnas. Jag kan säga att de var väl värt den 45 min långa resan de blev köp hos Calvin Kleins outlet och hos ett franskt märke där jag köpte finaste Babyrosa "Je suis french" tröjan... Man får ju låtsas eller hur ;)

Mattias shoppade lite också 3 tröjor på en modebutik som skyltade med petite Prix!
På kvällen blev de happy hour med öl och drinkar samt världens godaste pasta.
 
De va den underbra dagen!
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Paris Day 1 
 Hej underbara ni! Jag har lyst med min frånvaro, men nu blir de bildbomb från Paris där jag befunnit mig med Mattias från Förra torsdagen till i söndags. :) UNDERBART!!!
 
Vi landade i Paris klockan 11:00 i Torsdags och begav oss i den 22 gradiga värmen mot vårat hotell i Marais. Hotellet vi bodde på heter Hotel De Nice och var de finaste hotellet jag någonsin bott på! Parisiskt delux med småblommigt blandat med kitsch och självklart en fransk balkong. Vi tog en dusch och sen begav vi oss ut på Paris gator. Åt hamburgare på ett litet torg nära hotellet och sedan promenerade vi på smågatorna i Marais som är hippaste kvarteret i Paris. Det är fullt med små underbara butiker och secondhand. Jag fyndade 2 vita blusar på Kiloshop ( där man köper secondhand för kilopris) och en perfekt skinnjacka på Free p Star för ynka 30 euro. 
 
Sen gick vi förbi en karusell till Notre Dame och gick in i den vackra kyrkan tände ljus och efteråt köpte vi glass. När vi njutit av glassen och solen gick vi och köpte croissanter och vin och gick till hotellet och myste på Balkongen för att sedan gå och lägga oss de var första dagen :)
 
Puss!
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg