Paris Day 1 
 Hej underbara ni! Jag har lyst med min frånvaro, men nu blir de bildbomb från Paris där jag befunnit mig med Mattias från Förra torsdagen till i söndags. :) UNDERBART!!!
 
Vi landade i Paris klockan 11:00 i Torsdags och begav oss i den 22 gradiga värmen mot vårat hotell i Marais. Hotellet vi bodde på heter Hotel De Nice och var de finaste hotellet jag någonsin bott på! Parisiskt delux med småblommigt blandat med kitsch och självklart en fransk balkong. Vi tog en dusch och sen begav vi oss ut på Paris gator. Åt hamburgare på ett litet torg nära hotellet och sedan promenerade vi på smågatorna i Marais som är hippaste kvarteret i Paris. Det är fullt med små underbara butiker och secondhand. Jag fyndade 2 vita blusar på Kiloshop ( där man köper secondhand för kilopris) och en perfekt skinnjacka på Free p Star för ynka 30 euro. 
 
Sen gick vi förbi en karusell till Notre Dame och gick in i den vackra kyrkan tände ljus och efteråt köpte vi glass. När vi njutit av glassen och solen gick vi och köpte croissanter och vin och gick till hotellet och myste på Balkongen för att sedan gå och lägga oss de var första dagen :)
 
Puss!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like