Haymarket, Pioner och ett Doftljus
 
 
 
Glad Lördag fina ni! Jag har köpt pioner, hängt med Bästis och brunchat på grymt snygga och nybyggda Haymarket vid Hötorget. Gretas som fiket heter där är som en dröm med marmor och pastellrosa inredning. 
 
En body i hallonsmoothie -färg från hm och ett doftljus från & Other Stories fick följa med hem från stan också! Önskar er en trevlig kväll!
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Drömmig blus och glad fredag!
 

Äntligen freedag hörreni gullnosar!
Känner mig drömmig och peppig på denna helg i min blus jag köpte från Forni på modeloppisen! I går var jag ledig från jobbet och unnade mig massage på sparadiset ( man har ju fått lön va) och åt lunch på Kaffeverket bilder på min utsökta instagramvänliga lammsallad kommer i nästa inlägg hahahha.. är ju inte direkt kung på de där med bilder så när de blir bra blire ju bra..annars är mina dagar just nu inte så bloggvänliga och glamorösa men de gör inget.. förskolejobb och middagar i form av typ köttbullar och makaroner eller vad man nu orkar laga känns fin,fint för mig. Men de blir också extra roligt med helg då man får pyssla om sig själv lite extra unna sig kaffe på stan och laga goda middagar. 
 
Puss på er!
 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Make it Last Modeloppis


Hej Gullisar! Här får ni se mina senaste fynd!
Var nämligen på Make it Lasts Modeloppis som ägt rum.
Fyndade en fantastiskt fin vit blus från Sienna heart Lindex kollektionen, En sidenpåse från Acne att lägga fina saker i , en svart blus med volanger och den ljusrosa tröjan som jag älskar!

Köpte även den finaste klänningen Av Josefin Dahlberg som Sålde massa tjusiga grejor där. Men den får ni se på sedan istället!
 
Är ni Sugna på Loppis? Ni vet väll att Hornstullsmarknad har öppet varje helg där brukar de vara grym fynd potential! ;)
 
Puss!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Easy like SundayHalloj! 
Hoppas ni haft en fin Söndag! Min har bestått av denna goda frukost och sedan plåtning hela dagen med bästa Tony och grym Make up artist. Nedan får ni en sneak peak från de!
Nu ska jag äta middag och sedan se på sista avsnittet av Springfloden som är ikväll på svt. 
 
Puss och Kram!

 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PATCHES
 
 
Hejsan alla morgonpigga! ♥ 
Detta var mitt lilla DIY projekt :) ville såklart haka på den roliga trenden med patches :) köpte dessa sötisar på Monki och satte på mina Levis :) eftersom jag inte har strykjärn hemma så fixerade jag med plattång, vilket gick super!  Finns så mkt inspo på tex pintrest kanske kommer upp ett inlägg med mina favvolooks där! 
 
Puss så länge! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg