Skönhetsmässan Acadermia
God morgon alla gullisar! Härligt med helg och fint väder :D 

Igår var jag på Skönhetsmässan Acadermia och spanade in en massa härliga nyheter från några av de bästa skönhetsmärkena. 

Jag började spana in Maria Åkerbergs produkter och det fanns en hel del nytt. Härliga Mosturizers och även en held del kroppsprodukter. Jag fick med mig Deras nyhet Salt Scrub white chocolate som jag med glädje ska prova :) självklart återkommer jag med vad jag tyckte ;)Inglot var på plats med mängder av färgglada ögonskuggor. Har faktiskt inte testat deras produkter tidigare men blir till att göra nu :)Några produkter som jag verkligen fastnade för på mässan var dessa härliga och färgglada kroppsprodukter från Bomb Cosmetics. Alltså dofterna var magiska!! det fanns bodyscrub, badbomber, doftljus mm. Jag ska prova deras Bodybutter Angels Delight som doftar bergamot,sunflower och är gjord på 30% shea butter. konsistensen är mega krämig och fet vilket jag älskar med produkterna! Hur snygga är inte dessa hårprodukter? Jag fick mig en liten mini demonstration av deras rootcover och ett serum som hör och häpna gjorde så mitt hår kändes så mycket starkare och mindre frissit på en gång :) Spana in Color Wow!

 
Det var supermys att strosa runt på mässan som vanligt! Nu ser jag fram emot att prova de produkter jag fick med mig hem :)
 
Kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like