Byt kläder med dina vänner!
 
Hej babes! Och god morgon :) jag vill tipsa och uppmana er att tänka på mode i en miljöaspekt vi köper alldeles för mycket halvfabrikat och inpulsshoppar (jag med) när jag var på seminarium med Eco tools pratade de om hållbar utveckling och vilken makt vi som konsumenter faktiskt kan ha. Och guess what? Vi kan med ganska enkla medel faktiskt värna om vår värld och dess resurser :) det behöver heller inte vara tråkigt utan faktiskt kul samtidigt som en gör nått bra som känns varmt i hjärtat! Lite tips nedan 
😊 
 
Byt kläder med dina vänner 
Ofta har vi saker i garderoben som vi köpt och inte använder av nån anledning mitt tips är att ordna en mysig klädbytarkväll med dina ladies alla får ta med sig de plagg dom tröttnat på och så byter ni med varandra detta kan resultera i en helt ny garderob utan att du betalat en krona fett kul och naturen blir glad! 
 
Shoppa secondhand 
På secondhand får du möjlighet att köpa mode för billig peng vissa saker är dessutom helt nya och oanvända från hm, zara osv. Mitt tips är att ha tid på sig och kolla igenom sortimentet noga! Dessutom får du en mer personlig stil om du blandar nya plagg med coola secondhand pieces 
😊 
 
Gör om dina gamla plagg 
Innan du ratar ett plagg fundera om du kan göra om det på nått sätt, kanske göra shorts av jeansen, stryka fast patches på tröjan? Eller kanske prova att styla plagget på ett litet oväntat sett typ lager på lager tänk kontraster i material :) 
 
De var lite tips från mig :) 
Om ni inte har något för er idag och befinner er i sthlm kom till Hornstulls marknad och häng! Jag och Sofia säljer mängder av kläder och prylar idag mellan 11:00-16:00 där dessutom brukar det vara coola människor god mat och gött häng! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Suturyey!
 
Hej magiska ni! 💖 visst är det härligt med lördag :) jag har storstädat hemma idag och ätit långfrulle med min Mattias så glad att han är hemma hos mig i helgen :) har också testat en del produkter från beautyweek och några favvosar ser ni på första bilden :D handkräm från face Stockholm, maskara från Idun minerals och makeup från technic cosmetics :) 
 
Nu ska jag åka och hälsa på Sofia och Coco myyys!! 
 
Puss och kram 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NBE Ansiktsbehandling hos Nannic
 
Glad fredag gullisar! Här kommer inlägget om den magiska behandlingen jag fick av Nannic under beautyweek. Metoden hudvårdsspecislisten använde kallas NBE och är en kombination av aktiva serum och en högteknologisk apparatur. 
 
NBE kombinerar elektromagnetisk energi med effektiva ingredienser som har cellidentiska egenskaper. Med hjälp av radiofrekventa vågor ökar näringsupptaget och syretillförseln. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär vilket hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen slussas substanserna ner på djupet ner till cellernas nivå. 
 
Behandlingen började med att hudterapeuten rengjorde mitt ansikte och applicerade en peeling som masserades in med mjuka rörelser. Efter detta var det dags för NBE behandlingen att börja. 
 
Med mjuka rörelser förs NBE verktyget runt i ansiktet upprepade gånger på samma ställe i denna prova på behandling fick jag 25 minuters behandling på var sida av ansiktet. 
 
På bild nummer tre i detta inlägg har min vänstra sida av ansiktet behandlats och jag kunde tydligt se hur huden fått mer glow och ansiktet en upplyftande effekt. Huden såg tightare ut på den sida av ansiktet som behandlats. 
 
NBE-konceptet är icke kirurgiskt och är ett revolutionerande genombrott inom modern hudvård som har öppnat upp en ny värld av möjligheter. 
 
På sista bilden har jag fått behandlingen i hela ansiktet och kände mig så fin och min hud hade fått ett nytt glow och såg spänstigare ut än innan! 
 
Jag rekommenderar verkligen denna behandling som Nannic tillhandahåller :) 
 
För mer information kolla deras hemsida www.nannic.se
 
Kramar! 💖 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
STOCKHOLM BEAUTYWEEK DAY 2 and 3
 
Hej babes! 💖 under tisdagen och onsdagen fortsatte härliga Stockholm beautyweek att leverera! 
 
Gick på seminarium där det diskuterades hållbar utveckling och eko tools presenterade sina super härliga sminkborstar jag fick även mina naglar lackade av grymma scrach nails och blev bjuden på härliga eko reko frukostar. 
 
Björn Axen hade under onsdagen med Johan Hellström i spetsen en fantastisk föreläsning med historian om företaget och presentation av deras ekologiska hårvårdsserie i fokus, mer om detta i ett separat inlägg senare :) 
 
Kommer även skriva ett inlägg om en helt magisk och upplyftande ansiktsbehandling som Nannic gjorde på mig! 
 
Stay tuned :) 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
In The Beautybag
 
Hej gullisar! Tänkte visa er vad som gömde sig i den super härliga goodiebagen jag fick på Stockholm beautyweeks bloggfrulle igår :) 💖 
 
Dels innehöll den sjukt goda vegetariska snacks, te från Pucca, kokosvatten och choklad 🍫 
😊 
 
Och såklart massa beautynyheter som jag ser fram emot att testa 😍 några av produkterna jag fick var aftersun från Maria Åkerberg, en härlig glossybox och 
En sheetmask för att lugna stressad hud. 
 
Kommer blogga allt eftersom jag provar produkterna och låta er veta vad jag tycker :) 
 
Puss och kram! 
Hörs imorgon 💖 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg