Dags att kicka igång våren med den gula trenden!
I samarbete med Rabbel och NAKDGlad fredag härliga människor!

Jag tycker det är så härligt och roligt att den gula färgen har blivit en av vårens största trender. Många kanske tycker att gult kan vara lite väl färgstarkt för deras stil eller svårt att matcha.. Men så behöver inte vara fallet.. Jag har spanat runt på NAKDs hemsida och hittat massor av lite mer diskreta gula plagg.. Och även nått plagg mer åt det orangea hållet (då även denna färg är super het just nu) om en tycker att det blir lite mycket med en helgul tröja eller byxa så kan en ju faktiskt satsa på lite gula detaljer på sina kläder om en önskar få upp trendkänslan menar jag ;) ( och liva upp stadsbilden samtidigt haha) Varför inte satsa på en vit tisha med en fräck banan på? Eller haka på trenden med statementtryck samtidigt som du bär gult? Win, win helt enkelt!!

Jag tycker det är ofantligt snyggt att matcha gult eller orange med lack eller skinnimitation. Blir en riktigt kaxig effekt adderar du sedan svart och vitrutigt är du hemma enligt mig!

Just nu har dessutom bästa NAKD ett erjudande tillsammans med Rabbels rabattkoder där du får hela 20% på din order online :D Så passa på vettja!

Nu önskar jag er en fin fredagskväll!
Kram
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like