Måndagsinspiration och #HappiChallenge
 
Market bagcroissant and flowers Makeup and browsblus med volangergul klänningmocka jacka, nätväskor från HM, Doftljus: & Other Stories, Skor: Jennie Ellen, Bok: Adlibris


Hej mina bästa läsare! 
Måndagen kunde inte börja bättre för min del. På förmiddagen mötte jag upp mitt studentarbetslag för att plugga och det gick super bra och vi hann med mycket vilket var skönt! På eftermiddagen har jag bara hängt hemma städat garderoben, druckit kaffe och bara myst runt! Älskar att vara hemma och piffa, fixa och faktiskt även städa nu mera haha..

här i bloggo river jag igång veckan med ett härligt kollage av vad som inspirerar mig just nu. Är såååå sugen på en bohemisk gul klänning med vida armar och Shein har en superfin<3, jag har blivit lite besatt av ögonbryn och skulle mer än gärna prova på Boybrow från glossier.. tyvärr kan en inte beställa deras produkter till Sverige än fingers crossed att de börjar att skicka internationellt snart! Jag tycker att det känns som att våren verkligen har kickat igång och vill sitta på uteserveringar och dricka cappos, köpa blommor och frukt på torget att bära hem i en chic liten nätväska. Har sån bra energi idag :D ÅÅÅH älskade vår!

Jag vill även i detta inlägg uppmana er till att se det fina i det lilla och sprida lite kärlek. Jag vill uppmana dig till att fundera över, Vad gör just dig glad? kanske är det att din favoritserie sänds på tv idag? eller att du fick en kram av din kompis? Eller var det en härligt inspirerande bild du såg? Det finns mängder av fina saker som händer varje dag! Jag tror att om vi börjar lägga märke till dessa så kommer de negativa tankar och upplevelserna inte bli fullt så laddade. Jag vet att det är svårt, men det går med övning och det mina vänner är vi värda. Vi måste anstränga oss för att må bra och skapa den lycka vi vill känna. Men Vi måste också acceptera att det inte alltid går att vara lycklig och att det inte är dåligt eller farligt att inte känna sig glad eller tillfreds. Det är okej. Allt är okej. Döm inte dig själv, utan bara acceptera, det är då du sedan kan gå vidare<3 

Jag försöker ofta att tänka på livet som en pizza. haha ja det är sant! 
På en pizza finns det saker du gillar att ha där. jag tillexempel gillar svamp, skinka, lök och kronärtskocka på pizza. Men jag gillar inte annanas. Ibland hoppar det dock dit lite eller mycket annanas (alltså jobbiga grejer i livet) Jag kan då välja att bara se all annanas och inte svampen , skinkan osv. vilket kommer resultera i att jag blir uppslukad av de jobbiga som finns där. Men jag kan också välja att faktiskt lägga mitt fokus på det jag gillar på pizzan alltså det goda som jag tycker om. Hoppas ni hängde med ;)?

Kanske kan vara hjälpsamt för någon :)

Kom ihåg hur jobbigt det än känns så har du alltid ett val. Du kan välja det possitiva. Själv eller med hjälp av stöd från någon. 

Sist men inte minst! MASSOR AV KÄRLEK TILL ER!<3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like