Matrix gold mask

God kväll! Hoppas er dag varit bra och att ni mår fint! Jag har inte riktigt varit på topp idag men försökte vända mina negativa känslor till nånting bra i alla fall och vet ni vad jag lyckades rätt så bra :) Ikväll har jag varit på en bildgrupp jag går till varannan vecka för att bara få hänga med fina människor och skapa tillsammans :) när jag kom hem kände jag att jag ville pyssla om mig själv lite extra så jag bestämde mig för att testa guldmasken jag fick med mig från gårdagens pressevent. Och jag måste säga I LOVE IT!! hur härligt liksom att massera in ansiktet i guld och bara känna sig som en riktig goldengirl :D 

Jag började att tvätta rent ansiktet med & otherstories ansiktsvatten och applicerade där efter masken golden matrix mask från Dr Kadir :) Jag lät den sitta i 15 minuter och sen sköljde jag av med ljummet vatten och sist kallt vatten för att stänga porerna. Det bästa med masken är att den inte torkar utan bara är sådär härligt krämig hela tiden. Efteråt fick huden super härlig lyster och kändes återfuktad och ren. 

Såå härligt! Tyvärr vet jag inte riktigt vart en kan köpa masken än här i Sverige då Dr Kadir är en nyhet på Svenska marknaden men ska hålla utkik!
 
Är ni dock sugna på att köpa en ansiktsmask med guld kan ni kika in dessa :) 
Denna har Annica Englund tipsat om :) (lite pricey dock)
Starskin har en sheet-mask med guld som du kan köpa HÄR
Cosmopharma har även de en mask med guld :)

Finns säkert flera alternativ :) 
 
ha en fin kväll nu och Stay golden ;) haha

#happichallange
Håkan Wahlström

Hej!
Skoj att du gillade masken.
Den finns att beställa på www.beatuy-bar.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like