fashionaddict - NBE Ansiktsbehandling hos Nannic
NBE Ansiktsbehandling hos Nannic
 
Glad fredag gullisar! Här kommer inlägget om den magiska behandlingen jag fick av Nannic under beautyweek. Metoden hudvårdsspecislisten använde kallas NBE och är en kombination av aktiva serum och en högteknologisk apparatur. 
 
NBE kombinerar elektromagnetisk energi med effektiva ingredienser som har cellidentiska egenskaper. Med hjälp av radiofrekventa vågor ökar näringsupptaget och syretillförseln. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär vilket hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen slussas substanserna ner på djupet ner till cellernas nivå. 
 
Behandlingen började med att hudterapeuten rengjorde mitt ansikte och applicerade en peeling som masserades in med mjuka rörelser. Efter detta var det dags för NBE behandlingen att börja. 
 
Med mjuka rörelser förs NBE verktyget runt i ansiktet upprepade gånger på samma ställe i denna prova på behandling fick jag 25 minuters behandling på var sida av ansiktet. 
 
På bild nummer tre i detta inlägg har min vänstra sida av ansiktet behandlats och jag kunde tydligt se hur huden fått mer glow och ansiktet en upplyftande effekt. Huden såg tightare ut på den sida av ansiktet som behandlats. 
 
NBE-konceptet är icke kirurgiskt och är ett revolutionerande genombrott inom modern hudvård som har öppnat upp en ny värld av möjligheter. 
 
På sista bilden har jag fått behandlingen i hela ansiktet och kände mig så fin och min hud hade fått ett nytt glow och såg spänstigare ut än innan! 
 
Jag rekommenderar verkligen denna behandling som Nannic tillhandahåller :) 
 
För mer information kolla deras hemsida www.nannic.se
 
Kramar! 💖 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like