Starstudio Pressdag


Glad Onsdag underbara ni! Jag blir så glad varje dag när jag får se på min statistik i bloggen att ni varit här! 
Idag ska ni få hänga med på ett härligt pressevent jag blev inbjuden till av starstudio :) Det är alltid lika roligt när de bjuder in till pressvisningar för en känner sig så välkommen av fina Angelica :) 

Jag var på plats vid 11-tiden på Strandvägen 7A som har magiska rum och superfin inredning! Sammets fotöljer och marmor överallt! En bloggares dröm helt enkelt haha ;)

Mötte Angelica i entrén och vi tog hissen upp tillsammans till våningen där pressvisningen höll till. Jag som var frukostsugen (OFC) finurlade ut var det serverades mumsigheter och begav mig dit först. På vägen in till chillrummet med stolar och soffor var min plan att gå men jag kom inte så långt för en en super gullig kvinna som bland annat representerade märket Brow By Mii tog tag i mig och föreslog att jag skulle få fixa till brynen lite :D Självklart ville jag det! Är ju som sagt lite besatt av bryn just nu haha.. Hon vaxade bort lite små strån som växte lite tokigt men tog inget på formen då hon tyckte att jag hade super fina bryn. Jag har aldrig noppat mina bryn utan behållt dem all naturell vilket jag nu är väldigt tacksam för :) Fick dem även ifyllda och kände mig fab!Sen blev det snackspaus! Så fint ordnat med fruktsallad, mini cupcakes, juice, choklad och kaffe såklart!Efter kaffet zooomade jag in på ett märke vid namn Codage. Jag älskar franska apoteksprodukter och fransk hudvård mest och blev helt kär i dessa produkter!! Så lyxiga, så snygga och sååå bra verkar de vara! Codage hudvård är tillverkad av personer som är experter på franska apoteks lyxiga hudvårdsprodukter. Serien finns att köpa på NK och på Eleven.se bland annat och innehåller bland annat olika serum för olika årstider. Och det bästa av allt de går att blanda med varandra!


Codage har också bodylotion med samma verksamma lyxiga ingredienser.Efter Codage gick jag och luktade på dessa fantastiska cocosdoftande produkter. Cocos är en av mina favoritdofter på kroppsprodukter och till min lycka hade de en brun utan sol produkt som doftar av cocos :) Självklart fanns det massor av smyckes nyheter på eventet också! Här ovanför ser ni snygga smycken från Liga Design som även har en serie med girlpower smycken vilket en såklart gillar!!! Spana in dessa HÄRKum Kum var även de på plats med sina underbara smycken. Detta märke gillar jag verkligen mycket då de har ett budskap bakom många av sina smycken. Känns lite mer speciellt att bära då tycker jag :)Ingnell jewellery har även de såå fina smycken! Blev väldigt förtjust i armbanden med knutar! Så fint att ha många tunna armband tillsammans tycker jag :)Sist men inte minst fick jag syn på En guld och silver ansiktsmask från DR Kadir och dessa var jag ju tvungen att få veta mer om. Guldmasken som jag även fick prov på att ta med hem ger näring åt huden och återfuktar den! Återkommer såklart med hur jag upplevde den :)

 
Jag hann även med att lukta på denna fantastiskt goda parfym Power Ballad från room 1015 tyvärr fanns inte den ansvariga  för parfymen där just då så fick aldrig en chans att fråga om doften. Men jag gillade den väldigt mycket då jag fick en liten känsla av att den kanske kunde vara unisex. De bästa parfymerna är det enligt mig! :)Efter allt detta lyxiga och härliga var det dags att bege sig hem :) Med mig fick jag en goodiebag som innehöll produkterna på bilden ovan samt ett par gulliga örhängen från Guldfynd!
 
Hoppas ni gillade inlägget och blev lite inspirerade på hudvårds och smyckesfronten nu till våren!

Stor kram!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like