Stockholm i mitt hjärta

Hej älskade fina vänner<3 det som hände med vår stad igår är obegripligt, fruktansvärt och något vi aldrig kommer att glömma. Stockholm är den stad jag älskat allra mest i mitt liv. Det är här jag blev vuxen, provade mina vingar och min självständighet. Det är här jag känner mig hemma och trygg. Det sår ondskan skapade igår på vår stad och de människor som bor här är oförlåtligt och fruktansvärt. Men låt oss inte hata, utan låt oss sprida värme, solidaritet och värna om det fantastiska samhälle och den medmänsklighet vi byggt upp tillsammans. Tillsammans kan vi visa att vi inte går att tämja och att onskan inte segrar.

Jag är så oerhört tacksam att jag hade ett möte inbokat klockan 15:00 igår utanför stan. Annars brukar mina fredagar bestå av att handla blommor på hötorget och dricka kaffe på något mysigt fik inne i stan. Jag är också så oerhört tacksam att mina nära och kära är i tryggt förvar. 

Mina tankar går till de som mist någon, har någon som vårdas på sjukhus eller fick bevittna det fruktansvärda som hände igår. 

Idag sprider vi som orkar kärlek och håller ihop som de fria och älskvärda medborgare vi är. 
Ingen ska få trycka ner oss och förändra det fantastiska samhälle vi tillsammans byggt upp.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like