Pyssel och meditationskväll
 
Hej babes! 💖 hoppas ni haft en härlig sista dag på 2017 året och såklart att ni får en magisk kväll nu när nya året ska firas in :)
 
Jag är fortfarande i Jämtland och myser med familj och släkt :) 💖
För några dagar sedan bjöd jag in ett gäng pangbrudar på meditationskväll med syfte att väcka deras inre glitter och göra de medvetna om vad just de mår bra av :) 💖 💗 kvällen blev otroligt lyckad och jag bjöd på eftertanke, acceptans, yoga, shaking och avslappning :) 💖 efteråt gjorde vi mindmaps med vad som får var och en av oss att må bra :) ska visa er sedan hur en sådan kan se ut.
 
 
Förövrigt har jag pysslat gärnet hemma hos Mattias fantastiskt härliga syster Cissi :) både armband och drömfångarverkstad har vi haft :)  och badat i en mega stor badbalja :) 💖
 
Kram ❤️ 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Morning meditation
 
God morgon! Idag har jag startat dagen med hjälp av meditation och yoga samt mina julklappar :) 💖 av pappa fick jag en yogamatta och av mamma den härliga meditationskudden och skålen som jag fyllt med vatten och flytljus
😊 
Mattias gav mig träningstightsen som jag älskar så bekväma och fina 💗 och boken add more ING in your life som jag verkligen ser fram emot att läsa 📚 :) 💖
 
Jag kickade igång med min vanliga morgonyoga och efteråt satte mig i skräddarställning och bara andades :) så härligt! 💖 snart väntar långpromenad med mamma och storasyster.
 
Stor kram ❤️ 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Faux fur collar!
 
 
 
Happy monday finisar! 💖 spana in vilken fluffig härlig fuskpäls krage jag fick i julklapp 🎁 😀 den är tokmjuk och har massa glada färger! 💖
 
Vill ni haffa den? 👌 💖 finns på asos
😊 😁 😀 
 
Kram ❤️ 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
God jul och god fortsättning
 
God Jul allra bästa läsare! 💖 jag är i Jämtland och myser med familj och släkt :) vi går långa promenader, fikar, pysslar, klappar hästar och bara har det lungt skönt och mysigt. Älskar julen! Massa snö är det här i Jämtland också så härligt!
 
Önskar er en magisk fortsättning på julen
😊 stor kram ❤️ 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Att skapa rutiner som får dig att må bra
 
Hej Magiska ni! Sorry för att jag inte skrev inlägget igår om Morgon yogan som jag gör varje morgon :) Men guess what?! Nu kommer det :) Dock tänkte jag faktiskt göra det lite enkelt för mig själv och länka till bilderna med övningarna jag gör. Här hittar ni dem,  Jag brukar börja med att sitta i skräddarställning och bara ta några djupa andetag för att landa på mattan, Här och Nu. Känn och fokusera på andetagets väg ner i kroppen och på hur det känns när du andas ut. Där efter gör jag possitionerna i den ordningen bilderna visar när ni trycker på länken. Enligt mig är detta ett perfekt sätt att känna in kroppen och komma ner i den. Genom alla possitioner fokuserar du på andningens väg och hur din kropp känns just där och då, utan att värdera.<3 Sätt gärna på lite avslappnande musik och om du vill medans du gör övningen kan du tänka på ett ord som du vill bära med dig under dagen. Det kan tillexempel vara, kärlek, ljus, acceptans eller något helt annat. Det viktigaste är att det känns bra för dig!


Efter min lilla morgon yoga äter jag frukost och dricker kaffe (såklart) jag brukar vid varje tillfälle  försöka att tända ljus och göra det mysigt och härligt runt omkring mig, för det har stor inverkan på mitt flow och energi. Tyvärr finns inte alltid tiden till det, men så ofta som det går :) Efter frulle så drar jag på mig sköna kläder och snörar på skorna för att ge mig ut på en ca 45 minuter lång prommenad. Ibland vill jag gå i tystnad och ibland lyssnar jag på nån härlig podd. De senaste dagarna har jag haft Podden Yogiskt i lurarna och WOW vad grym den är!!! Helt underbara gäster och så äkta kärleksfull och bjussig! Kan verkligen rekommendera avsnittet med Josefin Bengtsson som bokstavligen lever the yoga life och avsnittet där Esmeralda Sjögren intervjuas och berättar om hur hon tog sig ur sjukdommen Anorexia och hur det gick till när hon upptäckte yoga och meditation och varför det blev hennes livsfilosofi. 

Nu tillbaka till mina rutiner ;) När jag gått min prommis brukar jag fixa något ytterligare att äta innan det är dags för dagens planer som för det mesta handlar om hemmaplugg, besök på simhallen, skola och såklart något härligt mysigt och uppiggande oftast blir det något kreativt ;) Fota, blogga, måla, inreda etc. 

På eftermiddagen mediterar jag ALLTID i ca en timme liggandes i sängen och lyssnar på guidade meditationer. Detta är så oerhört viktigt för mig och jag prioterar det högst upp på listan. Det ger mig balans, flöde och energi. 

 
Efter att jag mediterat tar jag fram mitt glittriga block och skriver ner insikter jag fått under meditationen och gör tacksamhetslistor :) För att hela tiden rikta mitt fokus mot possitivt flöde i livet. 
 
Mina rutiner är viktiga för mig eftersom att mitt liv lätt blir så rörigt annars pga ADHD:n, alla sinnesintryck och alla tankar som snurrar runt i en väldig fart. Jag tror dock att alla människor oavsätt funktionalitet mår bra av att ha rutiner. Ordet rutin har alltid klingat illa i mina öron tidigare då jag förknippat det med att göra tråkiga måsten, och att ta hand om min kropp, mitt sinne och lyssna till mina behov har jag bokstavligen struntat i tidigare. Inte för att jag ville utan för att jag i mångt och mycket inte förstod då att jag inte behövde avsätta tid och energi på sådant som bara gav mig lycka en kort stund. Eller sådant som inte gav mig något alls, Nu har jag insätt hur mycket jag gjort bara för att det har kännts som ett måste. Ett slags osynligt krav från samhället om att, duga, prestera, vara någon eller något som jag inte är egentligen. Jag ser det så sjukt klart framför mig nu. Och i takt med att jag börjat se mig själv och livet ur ett annat mer tillåtande, observerande och bredare perspektiv föddes också lusten och glädjen att ta hand om mig själv, min kropp och mitt sinne på bästa sätt, för nu har jag insett att det är jag som skapar lyckan innuti mig som ger mig livslust och kärlek till livet.


Jag hoppas ni orkade läsa allt haha, tillslut vill jag uppmana dig att se på din vardag och ditt liv, finns det saker du känner är viktigare än din egen hälsa och ditt välmående? Är det en känsla iså fall? Eller en sanning? Hur behandlar du igentligen dig själv? Vad prioriterar du? 
 
Försök att skapa en vardag där du får tid för andrum, återhämtning och kan samla kraft. Kanske kan du avsätta bara lite tid varje dag (som en rutin) för att lyssna till dig och vad ditt hjärta vill. För om vi bara springer på och aldrig stannar upp, och ger oss själva tid. Lever vi verkligen vårat liv då? 

All kärlek till er!<3 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg