Dear Santa!

God Morgon! Jag har knåpat ihop ett litet kollage av julklappstips till er med saker som kanske kan passa att ge någon härlig brutta eller snubbe :D

Jag har önskat mig Gabrielle Bernsteins böcker Add more ing to your life and the universe has your back :) Håller ju just nu på att läsa hennes Spirit Junkie och det är en av de bästa och mest hjälpfulla böcker jag läst, så tips tips! Hittas På Bokus.

Vill du presenta med ett riktigt härligt och snyggt inslaget paket föreslår jag att du beger dig till otherstories de har underbara giftsets med handkräm, dusch gel och parfymer :) Dessutom en mängd fina anteckningsböcker och skrivbordstillbehör.

Asos har snygga yogakläder och prisvänliga yoga mattor till yoga fantasten :) Samt en hel uppsjö av härliga fluffiga fuskpälsjackor och fuskpälskragar I love!

Drömkalendern har jag tipsat om förut :) hur härligt att starta året med att skriva i drömmar och mål samt få verktyg och hjälp på vägen med inspirerande quotes :D Hittas på Sporrong Form.

Sist men inte minst! Lush är en favorit hos mig när det kommer till badbomber, ansiktsmasker, glittrande kroppsprodukter osv. Bästa och roligaste inslagna gift sets har de också :)

Hoppas ni fick lite tips! :)
Josefin

Så hilma bra tips! :)

Svar: Åh vad roligt att du tycker det :D
None None

Maja Karlsson

Tack för alla tips! Har jag användning för till några vänner :D Jag önskar mig själv lyxiga underkläder för jag såg på Hunkemöller att de hade så bra presenterbjudande så skickade det vidare till min pojkvän haha också ett hett tips :D <3 https://www.hunkemoller.se/se_sv/presenter.html

Svar: Åh Härligt! Älskar lyxiga Undisar! så bra julklapp!
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like