Lusten och glädjen av att slå in paket!
 
Hej babes! 💖 och happy friday 😀 igår kväll hade jag en riktig pyssel och paketinslagningskväll :) jag lyckas aldrig särskilt bra med det där att tona ner med julklappar haha 😂 men det är helt enkelt för att jag älskar att ge presenter och fixa i ordning snygga och härligt inbjudande paket 📦 😍
 
 
Så nu vill jag visa er hur jag brukar göra för att piffa till paketen lite extra :) en härlig och fin kartong är att föredra där du kan placera gåvan på ett snyggt sätt. Ett typ måste för ett snyggt inslaget paket är silkespapper. Adderar direkt lyxkänsla och härlighet! Lägg silkespapper i kartongen enda ut i hörnen och placera gåvan i mitten. Vik sen över silkespappret som sticker upp ovanför kanten och fäst med ett fint klistermärke. Om du verkligen vill lyxa till det kan du inhandla lite eukalyptus och bryta kvistar som du knyter ihop med ett sidenband och lägger uppe på silkespappret. Det både doftar gott och ser snyggt ut :) 
 
Bästa butikerna för att hitta vackra sidenband på är såklart sybutiker men jag hittade mina fina band på Flying Tiger 🐯 
 
På lagerhaus går det att hitta små "godispåsar" som passar utmärkt att stoppa mindre presenter i :)
 
 
Ett annat tips är att strössla lite paljetter i presentboxen :) jag valde silverstjärnor! 💖
 
 
Hoppas ni blev inspirerade! 💖 drick med fördel glögg och ställ fram lussebullar eller pepparkakor när ni pysslar med paketen sååå mysigt att göra antingen själv eller tillsammans med kompisar :)
 
Kram ❤️ 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like