Middag med vänner
 
Hej bloggisar!  Igår blev jag bjuden på middag av mina vänner :) bästa Tony och Josefin :) vi åt på Primo som ligger på Bondegatan 😀 de har stans bästa pizza enligt mig :) de blev en riktigt fin kväll då vi fick chansen att catcha up :) jag fick blommor och present 🎁 🎉 eftersom jag fyllt år :)
 
Hoppas er tisdag varit bra :)
 
Hörs snart 🔜 
Kram! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Häng med mig på instagram!
 
Hej igen bloggisar!  Tänkte bara ge heads up och pusha lite för min instagram 😀😄 ni som följer min blogg måste ju såklart följa mig på insta 😀 @stinaalmer heter jag där 🙋 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Joie de Vivre!

HALLA Bloggosar! Måndag igen :) Känns som att veckorna går så fort!! Är ni laddade för veckan? Det är jag :) Idag har jag haft redovisning på skolan och efteråt hjälpte Tony mig att plåta skinnjackan jag pimpat :) Valde att låna en av Mattias vita skjortor idag för blev så inspirerad av Josefin Dahlberg som skrev i sin blogg om att hon trott att hon aldrig varit en skjortperson men som nu bestämt sig för att testa. Precis så har jag också kännt, att skjorta liksom inte är min grej, men idag provade jag och trivdes faktiskt riktigt bra i min look! 

Ikväll ska jag ut och bli bjuden på middag av två av mina närmaste vänner Josefin och Tony @ Primo på Bondegatan som har de godaste pizzorna! Ska bli roligt!

Min look idag kommer ifrån:

Jeans: HM
Skjorta: JC
Skinnjacka: Vintage (pimpat den själv med läderfärg från Kreatima)
Halsband: Concept store Merci i Paris
Sjal/skärp: Monki (för läääänge sedan)

Hörs snart again!
Kram :)
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Hur en får sina blommor att hålla och söndagsboost.
 
Hej bloggisar!  ♥ hoppas ni haft en skön söndag :) Själv älskar jag söndagar :) brukar pyssla hemma och piffa!  Idag har jag pluggat, städat, tvättat och handlat blommor till superbra pris!  Hade lite blomsterverkstad hemma och satte ihop dessa mega härliga vårbuketter :) tänkte ge er lite tips på hur ni får era blommor att hålla länge :)
 
Om ni köper tulpaner tänk på att dessa trivs allra bäst i ljummet vatten. Dock hellre kallt än varmt. Snitta dem på diagonalen med en läs VASS kniv. :) byt vatten varannan dag Eller varje om du kommer ihåg och orkar ;) snitta om dem emellan åt.
 
Rosor har jag fått lära mig nu trivs bäst i varmt vatten gärna med växtnäring i. Dessa skall också snittas med vass kniv. 
 
Kom ihåg att du aldrig får klippa dina blommor med sax ✂ då stryper du blommorna och de kommer dö..
 
Håll dina snittblommor borta från direkt solljus och har du möjlighet ställ dem svalt under natten. 
 
Vasen du väljer ska vara ren och se till så att det inte finns blad i vattnet. Dessa bildar bakterier ;)
 
Så lite tips och trix :)
 
I alla fall,  efter blommpysslet fixade jag mumsigt fika till mig och Mattias och vi provade kaffebryggaren han fått i födelsedagspresent 😀 blev så gott kaffe! 
 
Önskar er en fin kväll 🌃! 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Brunch och födelsedagsfirande!
 
 
Hej Blogofiner!  ♥ hoppas ni haft en härlig lördag!  Detta är vad jag och min boyfriend sysslat med idag! ♥
 
Dagen började med tårta och paket 🎁 till Mattias och chill i soffan :) när klockan närmade sig 13 begav vi oss in till stan för att jag hade bokat bord på The Crooked leg för mega brunch!!  Alltså det var såååå gott och vi blev så mätta :) rekommenderar varmt denna brunch som har ett superbra och STORT utbud av sötsaker vilket en gillar såklart!  
 
Efter denna mysiga och goda upplevelse begav vi oss hem igen och vilade på maten haha bästa!! ♥ 
 
Nu ska vi äta varma mackor och kolla på Drive :)
 
Bästa dagen! ♥ 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg