Att fota outfits!

Hej Gullisar! Idag får ni kika på lite bilder från när jag och Sofia fotade outfits för några dagar sedan. Att ta härliga bilder till blogg och instagram är ju inte så lätt själv, en behöver en minst sagt lika kreativ och härlig vän att göra det med! Så om du gillar att exprimentera och vara kreativ med din stil, samtidigt som du hänger med en härlig vän, skrattar flamsar och kanske snacksar och (varför inte dricka lite bubbel) så har jag ett tips till dig! BTW Peppig musik är ett måste!

Bestäm tid och plats med din vän. Kanske enklast hemma hos nån av er. Låna kläder av varandra=gratis (mycket bättre än att shoppa)!!! och sätt ihop smashing outfits. lek med kontraster, material och tänk lite lager på lager för en trendig och personlig touch :) Men viktigast av allt , ha kul!! Att få göra sig supersnygga tillsammans, fota varandra och inspireras av varandra samtidigt ger en härlig boost, tycker jag och Alla förtjänar verkligen att få känna sig smashing och lite glammig. Och juste skit i om folk kollar eller typ viskar om att ni tar selfies.... De är förmodligen osäkra  för att de själv inte vågar visa att de gillar sin stil, sitt utseende eller nått annat!

Vi måste sluta bry oss om vad andra tänker om att vi gör saker. skita i jantelagen och börja älska oss själva precis som vi är. Vi får tycka att vi är snygga , vi får tycka att vi är bra, vi får leva hur vi vill. 

So go Bananas!!!<3
PUSS!!!
ISA

ÄLSKAR DETTA!! hehe, exhalterad men det där ser ut som en dröm ju! Vill va med ;)

frida

Alltsååå smyckena!!! Löööv!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like