Låt ditt hem spegla din personlighet och inred med kontraster
I samarbete med Rabble, Ellos, Designonline och RUM21Hej Bloggoliner och happy Friday!

Nu snackar vi lite inredning tycker jag :D Jag tror nämligen att hur vi har det runt omkring oss i vårat hem kommer påverka oss i en hel del i hur vi mår. Införskaffar vi endast möbler hemma för att det ska vara funktionella utan att känna att det är något vi gillar på ett djupare plan kommer det att inte bli så mycket känsla och personlighet i hemmet. Sen tar det ju såklart tid att få till sitt drömhem och en får succesivt jobba på att få det härligare och härligare hemma :) Här följer lite tips som jag tänker skulle vara bra att ta till sig för att få det att kännas på riktigt som ditt drömhem. 
 
TIPS 1: Om du tänker tanken " Jag kan ingenting om inredning eller trender, jag är inte en sån pysslig och kreativ person" Till dig vill jag säga, det handlar inte om att följa varenda inredningstrend som kommer utan mer om att ställa sig själv frågan, vad gillar jag? gillar jag guld, Silver, bohemiskt, minimalistiskt, ethno, plottrigt, kreativt kaos eller nått helt annat? Skriv ner i ett block vad just du gillar och kanske hur du vill känna dig i ditt hem. Vill du bli lugn, inspirerad, glad, trygg eller något helt annat. detta tror jag kan föra dig närmare ditt unika drömhem :)

TIPS 2: Leta inspiration och inspireras av inredningsmagasin eller appar som pintrest. Min favorit inredningstidning är RUM Hemma just för att den är lite mer färgglad och pyssligare än exempelvis plaza interiör som är mer minimalistisk. På exempelvis Presstop vid slussen kan du botanisera och upptäcka mängder av inredningsmagasin och hitta vad just du inspireras av.

TIPS 3:  Blanda gammalt och nytt. Om du vill ha ett personligt hem är mitt allra bästa tips att spana secondhand efter intressanta detaljer eller kanske en sammetsfotölj? Genom att mixa gammalt och nytt får du en unik mix av inredning just du gillar. Eller varför inte gå på aktion? 

TIPS 4: Måla om din byrå i en färg du gillar och köp nya knoppar på exempelvis Zara Home att fästa. Ingen raketforskning och ett billigt och roligt projekt att göra gammalt till nytt.

TIPS 5: Shoppa på nätet till rabatterade priser.
Innan du tänker "jag har inte råd att shoppa fin och lyxig inredning" Tycker jag du ska göra lite efterforskning vad gäller erbjudanden hos inredningsbutikerna på nätet. Ellos Home har VÄLDIGT ofta olika erbjudanden och kampanjer en kan ta del av och det bästa är att appen Rabble samlar dessa åt dig. Jag råkar veta att det just nu finns hela tre erbjudande på rabbel vilka berör Ellos som gör det mycket billigare för dig att shoppa inredning. Spana även in erbjudandena för RUM21 och designonline som även de har grymt snygg inredning.

TIPS 6: Snittblommor, coffeetabel-böcker, doftljus och härliga morgonkaffemuggar. Detta är något som jag tycker är relativt billiga och glädjefyllda inredningsdetaljer som verkligen kan göra underverk för hemmet. Prova vettja! Bor du i stockholm rekommenderar jag dig att köpa blommor på stadens torg :) mysigt och myckket billigare än hos blomsterbutiker.


TIPS 7: Om du vill skapa Harmoni och Balans i ditt hem tycker jag du ska spana in denna blogg där just detta tas upp :)

Ha nu en härlig fredag och unna dig lite snittblommor! Det är du värd!
 
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Så mycket fint<3 Satt och tittade på inredning hela kvällen igår. Men ska försöka ta mig till lite olika loppisar också, det är sjukt va mycket nytt man köper när det finns så många godbitar bland saker andra inte vill ha!

Svar: Ja verkligen! Loppisar är bäst!!
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like