Min morgonrutin
 
God morgon fina vänner! Tänkte vi ska snacka morgonrutin här på lördagsmorgonen :D
 
Önskar att jag fick möjlighet att ha en sån morgon som idag varje dag oavsätt helg eller inte men tyvärr så blir det snoozande som ibland får ta upp tiden på veckodagarna ;) 
 
nåväl några saker gör jag dock alltid på morgonen :) dessa är att jag kliver upp ur sängen och går direkt ut till kaffekokaren i köket och sätter på kaffe :) har tröttnat på kapselkaffe ala nesspresso och föredrar numera brygg som omväxling :) efter det så styr jag kosan mot badrummet , där tvättar jag ansiktet med dermalogicas magiska cleansing gel och torkar ansiktet med en ren handuk. Efter det blir det toner också den från dermalogica och därefter smörjer jag in ansiktet med en fuktkräm från douglas. Om jag har bråttom struntar jag totalt i smink och borstar mina tänder och håret. 

om jag har tid att sminka mig preppar jag ansiktet med en primer från dermalogica.

på helgen blir det en härligare och mindre stressad morgonrutin. Jag duschar och peelar kroppen med kroppsscrub från & other stories smörjer in kroppen med body suffle också från stories just nu är min favorit frozen verbena. Efter det klär jag på mig en härlig outfit som gör mig pepp och glad och får mig att känna mig extra helglyxig :) dricker mer kaffe och sprutar på mig parfym vilken är Tommy Girl från Tommy Hilfiger. sen åker sminket på och jag är ready för fika på stan och kanske lite shopping ;)
 
Kram och ha en härlig lördag nu och skämm bort dig lite extra! Det är du värd :D
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like