Modelljobb jag gjort genom åren del 1
 
Hej gullon! Idag satt jag och kikade igenom lite gamla bilder på facebook och fick denna idé till blogginlägg :D ni måste ju såklart få se vad jag har pysslat med på modellfronten genom åren :) 

Så häng med på en bildresa :D


Detta jobb för HMs Lifestylesite minns jag mycket väl :) det var fantastiskt rolig styling som Robert Rydberg bestämt och vi fotade i en mega stor studio och fick pizza till lunch :) 


När jag blev meddelad att jag hade blivit covergirl på frisörtidningen Mirror magazine blev jag otroligt glad! Detta var stort för mig och jag haffade såklart tidningen i tryckt format också :) Bilden är från ett jobb för salongen Noir Stockholms ena kollektion. Detta cover för Divine Magasin är bland de första plåtningar jag gjorde då jag flyttade till stockholm för fyra år sedan. Jade Hannah Photography var fotografen och vi fotade i en blomsterbutik i Alvik med klänningar från Frida Jonsvens som numera designar galaklänningar åt kändiseliten.
De bilder som min vän Tony Ottosson (mega grym fotograf) tog på mig en sommardag i en 70-tals brudklänning jag fyndat på myrorna för 200:- blev sedan publicerade i Superior Magazine. Detta är en av mina absoluta favoritbilder!


Dessa bilder var jag så stolt över då jag fick dem efter att en av dem blivit publicerad i Factice magazine. Fotografen är Evguenia Poukhova
Denna editorial ligger mig varmt om hjärtat så roligt var det kommer jag ihåg att plåta. Jag fick göra lite galna poser och arbeta lite för att få mina poser att bli mer maskulina. Markus Oscarsson har fotat och bilderna hamnade i Institute magazine.
En av mina absoluta favoritbilder! Legs for days :D Fotograf Tony Ottosson och styling av grymma Evelina Nässén.
Denna bild har fotografen Daniel Bellqvist (även sångaren i Escobar) plåtat av mig hans fru Sandra har sminkat :)Bild från jobb för Ellui Frisörsalongs kollektion. Älskar luggen! 
Beautybilder av Tony Ottosson sminkat har Pernilla Strand gjort :)När jag gick För Beckmans Designhögskola i ett garage :)


Produktbilder för Sabina And Friends WebbsidaBild från jobb för Obsess magazine fick också en intervju publicerad i tidningen :)Jobb för Wella :)Modejobb I tidningen NOLLTVÅ fotografen är Ryan Garrisson.Kollektionsjobb för Björn Axen :)Dessa bilder är sååå jag! Såklart har Tony Ottosson tagit dem :)Bild från jobb för märket Cissi och Selmas Butik.
Bild från Jobb för Marocconoil på Haymarket.

Hoppas ni tyckte det var kul att hänga med på bildresan :) 
Det kommer en del två ;)
 
Kram!
 
Julia

Hej Stina! Kan du inte berätta om din väg för att bli modell? Skulle vara kul att få veta mer om :) Ha det fint!

Svar: Hej Julia såklart jag kan! vad roligt med en önskning av inlägg! Det kommer :D ha det awesome du med!!
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like