Inredningsinspiration i färgglad-bohemisk touch!


Älskar att kika runt på nätet efter härlig inredning! 
Detta är ett urval från Ellos, HM, Indiska och Urban outfitters. Jag är sugen på en färgglad bohemisk touch just nu :) Hope you like
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Zetas trädgård
 
Hej babes! Idag hade jag vägarna förbi kungens kurva och jag och mamma slank in på Zetas trädgård som ligger i närheten :) så fint är det där!! 💖 vi tog en kaffe och spanade på alla härliga och fina blommor och växter :) 
 
Kram!! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Fyndlådor och tentaplugg
 
 
 
Hej igen! Här får ni en kik på de senaste dagarna jag har varvat sol på baksidan med plugg inför tenta har även haft lite Stor rensning hemma och skänkt bort mängder av kläder.. Såklart blir det då plats för några fler gammelnya (secondhand) plagg 
😏😏😍 haha 😂 i fredags tog jag min älsklingsrunda på Söder och fyndade rejält i emmaus fyndlåda!! En klänning 👗 från stories som ni ser på bilderna under trädet :) för ynka 60:- och en blus 👚 också den från stories för 30:- galet bra fynd! 💖 jag rotar alltid i fyndlådor bästa ju! Rekommenderar varmt emmaus vintage i götgatsbacken. Dom har massor av märkeskläder för grymma priser! Allt från Acne, Hope, Ganni, moschino mm bäst helt enkelt :) 
 
Kram 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Mönster och solblekt hår
 
Hej härliga ni!! 💖 idag har det varit stekhett i Stockholm, 27 grader och det optimala skulle helt enkelt vara att gå runt i endast bikini 👙 och duscha 🚿 typ varje halvtimme :) men jag lyckades endå piffa ihop en schysst outfit som funkade hyfsat i värmen :) 
 
Vi kikar var min look kommer ifrån :) 
 
Blus 👚 & othetstories 
Kjol och bälte ivy revel 
👟 skor & othetstories 
Örhängen hm
Väska 💼 lagerhaus 
Armband : present 🎁 
 
Önskar er en härlig kväll! 💖 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Matcha glassen med glosset event med magnum och Buxom cosmetics
 
Hej vänner! Här kommer bilder från ett superfint och gott event jag blev inbjuden på :) det var nylanserade sminkmärket Buxom cosmetics som hade teamat ihop sig med magnum plesure store som öppnat popup butik i götgatsbacken :) eventet var döpt till matcha glassen med glosset och vi fick chansen att designa vår egen magnum glass 🍦 med massor av valmöjligheter! Jag valde ljuschoklad, rosblad, polkagriskross och vitchoklad topping :) 💖 så sjukt gott blev det! Efter det gick jag runt och provade Buxoms magiska lipgloss och läppstift 💋 samt pratade med en super trevlig kvinna som jobbade med märket :) med mig hem fick jag en goodiebag som jag bloggat om i ett inlägg lite tidigare i bloggen :) 
 
Sist måste jag bara uppmana er att besöka magnum plesure store i götgatsbacken såå mumsigt och instagram vänligt :) 
 
Kram 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg