Förbered dig för en grym dag!
 
Hej babes jag ligger ute i solen med vovvisen Coco och solar helt magiskt väder i sthlm idag! Sofias vovvis har sovit hos oss sen igår och imorse kom lilla gullisen och väckte mig med massa gos och mys :) 
 
Jag älskar att starta morgonen med nyhetsmorgon på tvn en kopp kaffe och bara ta det lugnt medans en vaknar till liv :) efter typ en timme sätter jag på mer kaffe och gör en mumsig smoothiebowl av vaniljyoghurt och frysta bär. Toppar med banan och färska jordgubbar 🍓 och müsli. Ett måste är att äta sin smoothiebowl i en härlig skål :) idag lyxade jag till det med Nutella och banan på smörgåsen och strösslade på lite chiafrön MUMS!!! 💖
 
Efteråt tog jag en lång dusch 🚿 och peelade hela kroppen och smörjde sedan in mig med en. Favorit förstår tillfället som heter Eco Coco tan, luktar mums av Cocos och en får en härlig gyllenbrun färg efter 6 timmar. Sen när jag är ute som nu i solen smörjer jag in mig med ren cocosolja från Gröna Gredelina :) 
 
Hoppas ni haft en bra start på dagen och att den isåfall fortsätter! Jag ska fota en Dagens med Tony, lämna vovvis 🐕 till matte Sofia och sen på kursintro på su. 
 
Hörs senare ikväll! 
 
Puss 😘 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like