Jotex Äntligen inredning för dig som älskar mönster och färg!
I Samarbete med Jotex och Rabble
Hej fina!

Kul att du spanar in min blogg :) Jag har precis upptäckt Jotex magiska värld av mönster och färgglad inredning och har gjort ett kollage med mina absoluta favoritprodukter från deras hemsida. Jag är som bekant mest förtjust i more is more-tänket både när det kommer till kläder och mitt hem :) På Jotex hittar du riktigt prisvärda och helt magiska textilier! Bland annat härliga påslakan, örngott, filtar och kuddfodral. Perfekt för dig som är sugen på att göra din balkong sådär mysig och inbjudande inför härliga mornar med god frukost eller sena kvällar med mys och tända ljus. Eller så vill du kanske fräsha upp sovrummet med luftiga ljusa bäddtextilier. 

Jag tycker just nu att kombon rosa och mörkgrönt är så fint! Hade jag en balkong skulle jag satsa på gosiga plädar i skogsgrönt och ljusrosa, massor av ljuslyktor, amplar med gröna växter i och kuddar med härliga mönster.

Som om detta inte var nog så har Jotex också ett stort utbud av dekoration. Ljusstakar, vaser och belysning :) Vem vill inte ha de gulliga annanasljusstakarna till exempel? Eller de rosé färgade krukorna? 

På Rabbles hemsida finns just nu ett kanonerbjudande på Jotex. Hela 50% rabatt på dyraste varan! Spana in det Här och shoppa loss ;)

Stor kram!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like