Aknekampen med Eucerin
I Stolt samarbete med Eucerin


 
Hej Alla härliga bloggvänner! Idag ska vi prata om något viktigt :) Ni vet ju att jag älskar hudvård och ständigt är på jakt efter verksamma och grymma produkter. Jag har en del favoriter som Bioderma sensibo, Eucerins cleansing gel och Magic Mask från Urban gloss. Men jag är inte så konsekvent med vilka produkter jag använder vilket jag tror kan ställa till med problem för min hy.. En ska nämligen helst använda samma märke och enhetlig serie av dess produkter för annars kan huden bli lite förvirrad haha.I alla fall så är jag helt överlycklig för att jag fått möjlighteten att testa Eucerins nya serie för acnebenägen hy. Jag har en del problem med acne och jag tycker det är jätte jobbigt. Mest på grund av att att de gör ont. jag får sånadär innåtfinnar som man liksom inte kan klämma och har även problem med stängda pormaskar även kallat milier. 

När jag var yngre hade jag aldrig finnar men nu när jag är 27 så har de börjat dyka upp. Att prata om acne är viktigt! Inte minst känner jag att människor och framförallt unga tjejer och killar inte ska behöva skämmas för sin acne, en ska inte behöva täcka sin hud för att kunna gå ut genom dörren. 

Genom att bloggare och offentliga personer pratar öppet om acne så kan en bryta tabun och hjälpa till att visa unga tjejer och killar att allt faktiskt inte är sådär porslinsfint och bebismjukt som det kan se ut med retusch och gud vet vad alla filter.

Nu är ju inte jag direkt en offentlig person men tänker endå att det kan vara skönt för er att se att även fast jag stundvis jobbar som modell så har jag också perioder av acne.

Bilden är tagen i lite dåligt ljus men det får duga. Helt oredigerad och inget filter.
 
Japps så kan jag se ut utan smink. Men hörreni :D jag tänkte att ni såklart ska få se hur min hy (förhoppningsvis) förbättras när jag börjar använda Eucerins Oil control produkter. Tänker att vi kör en vecka först! Så om en vecka tar jag en ny bild :)Jag har höga förväntningar!

Sen kommer jag även ha en tävling på min instagram där en kommer ha chans att vinna produkter från serien :) så håll utkik på @stinaalmer

kommer såklart även presentera var och en av produkterna här i bloggen nogrannare men det får bli i ett annat inlägg!

Stor kram finisar!<3
Beatrice

Halleluja! Jag kan rekommendera Maria Åkerbergs produkter. Vet inte om du har testat dom, men dom funkar bra för mig.

Josefin Nilsson

Hoppas att det hjälper! Ska bli kul att läsa utvärderingen av produkterna sen :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like