Allt för hälsan Söndag!

Hej mina fina! Hur har ni det såhär på en tisdag? Jag själv har en liten svacka med ångest och känner mig allmänt låg.. Ibland får jag sådana perioder då jag liksom blir extra känslig för ångest och oro känns viktigt att skriva om det här i bloggen då jag tycker det är viktigt att inte glorifiera sitt liv på internet. Jag gör dock mitt bästa för att ta hand om mig själv under dessa perioder. Snart ska jag gå och simma, basta och försöka varva ner. Jag har mediterat i morse och jobbat med min hjärna på olika sätt. Att bryta invanda mönster i tänkandet är riktigt fördjävligt svårt. alla som gjort en psykologisk eller mental resa bort från destruktiva mönster vet vad jag menar. Det krävs stort mod, att gå igenom en sådan sak. Jag har jobbat oerhört hårt intensivt och mycket med mig själv och min personliga utveckling. vilket har gett fantastiska resultat! Men ibland då jag på något sätt är extra känslig så slår det till, och jag måste åter igen påminna mig om varför jag pushar mig framåt i den riktning jag är värd. Nämligen mot inre frid, psykisk och fysisk hälsa och glädje. 

Nåja nog om det för tillfället :) I söndags var jag på Allt för hälsan mässan och provade på lite workshops. Bland annat yin-yoga som jag verkligen gillar! Det är en lugnare form av yoga med lättare rörelser och mycket medveten närvaro i fokus. Såklart spanade jag även in alla härliga yoga tillbehör, snygga kläder och åt en härlig hälsolunch :)

Blev riktigt sugen på två böcker också. Denna Yoga journal verkar härlig och peppig inuti :D synd bara att den är svart..?! Kunde väll varit en mer upplyftande färg? Näja.. Andra boken Healing Yoga verkar riktigt bra och handlar om en personlig resa och ger tips på härliga övningar :) Appropå böcker kommer jag göra ett inlägg med tips på bra självhjälps böcker för er som liksom jag är rastlösa själar med benägenhet för ångest. Låter det bra? Gillar ni när jag skriver om psykisk hälsa /ohälsa? För mig är det viktigt och jag vill gärna hälpa och upplysa någon om jag kan. 

Stor kram! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like