Bildbomb från Klädbytarkvällen på Café Krukor och Kaffe
God kväll härliga ni! Igår kväll var det dags för klädbytarkvällen som jag ordnat med hjälp av Sofia<3 Klockan 17 var vi på plats och rattade ihop klädhästar som Filippa som äger kaféet fixat. Vi pyntade med coffeetableböcker och Sofia stylade det snygga hörnet med smycken, asseccoarer och ringar. Tack babe! vad skulle jag göra utan dig?<3 Filippa korkade upp ekologisk cava och rattade skön musik. Och vi hängde upp alla kläder på galgar. Sen var det dags för gästerna att komma!Kan det bli snyggare? Kaktusar, smycken och böcker om hur du skapar din egen Urban Jungle!


Självklart dracks det massor av kaffe också! MUMS!
 Den här gullisen tog såklart bilder och var lika fin som alltid!Jag var peppad och glad men också nervös då vi under dagen fått väldigt många återbud från brudar som på ett eller annat sätt fått förhinder.Filippas snubbe bidrog med sprillans färska jeans från sitt egna märke :D till klädbytningen :)Gulliga Isa var på plats och fastnade för min prickiga klänning :D den får det säkert roligare på henne än att samla damm i min garderob.


Härliga Malin kom också och drack kaffe, minglade och fyndade gobitar :)Denna snyggingen vid namn Katja var det superkul att träffa! vi har inte setts sedan vi modellade tillsammans för Mady models.En annan gullis vid namn Helena kom också men henne fick jag inte på någon bild tråkigt nog. Kan ha att göra med att hon hade fullt upp med att prova alla kläder hon fyndade ;)Här ser ni en av Filippas vänners beställning :) lika snyggt som gott!Mattias var såklart också på plats och drack ett glas bubbel :)Lite böcker med inspirerande streetstyle som jag tagit med.Ringarna var poppis :D


Slutligen vill jag tacka alla som gjorde denna kväll möjlig! Jag hade så mysigt, trevligt och kul så det gjorde inget att det inte dök upp supermånga brudar. 

Kanske kör vi igen till våren :) vi får se!

Puss och kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like