Efter en vecka med Eucerins Dermopurifyer Oil Control serie!
I Stolt Samarbete med EucerinHej Gullon! Hoppas ni har haft en skön dag. Jag har massor i skolan just nu så inte så mycket tid över för bloggen... Men jag har ju lovat er att visa hur mitt fejs ser ut efter en vecka med Eucerins produkter för fet och oljig hud :) Alltså got to love em!!! Min hud känns tightare och spänstigare och produkterna lugnar verkligen ner rodnader och rengör otroligt bra!

Mina två favoriter ur serien är tonern och Den milda kemiska peelingen. Alltså att applicera toner på ansiktet kan vara bästa någonsin med denna känner jag verkligen att huden blir rengjord på djupet och den hjälper till att förbereda huden för efterföljande fuktkräm.

Den milda kemiska peelingen vid namn oil control Skin Renewal Treatment som är min andra favvo, är helt magiskt! Man känner hur den verkar och gör gött för huden. Det innehåller AHA-BHA och PHA Syror som hjälper huden att lösa upp tilltäppta porer och reducera orenheter, samt förebygger för att nya orenheter inte ska dyka upp. Den använder man över natten. 


Här är före och efterbilder efter en veckas användning. Den största skillnaden jag märkt hittills är att huden känns tightare och fått mer spänst på nått vis samt att mina tidigare rådnader och ärr har reducerats nämnvärt. Jag får fortfarande nya små rackare som dyker upp dock men allt hänger som sagt inte på produkterna vad gäller ens hy. Jag måste verkligen börja dricka mer vatten, dricker alldeles för lite och sällan. Sen har jag även vissa ovanor som kan spöka till det, haha..

Men för att vara helt ärlig, Så vill jag verkligen rekomendera denna serie produkter för dig med hy som lätt får akne! Den dyraste hudvården är inte alltid den bästa. Eucerins produkter är sjukt bra och mer än prisvärd hudvård för en liten peng. 

Och till det bästa! Jag kommer ikväll lägga upp information om en tävling jag ska köra på min instagram där du har chans att vinna hela serien som innehåller fem produkter i form av cleansing gel, Toner, Mattifying fluid, ansiktskräm och Serumet. 

Kolla in tävlingen på @stinaalmer
 
KRAMAR!!!
Josefin Nilsson

Så kul att du känner av en förbättring, det är så galet svårt att hitta bra produkter som hjälper i längden tycker jag :)

Svar: Ja verkligen! Kommer köra på dessa produkter från och med nu! :)
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like