Hälso och skönhetsmässa!


Hej underbara! Igår eftermiddag var jag och spanade in Hälsomässan och skönhetsmässan Acadermia. Tänkte visa er de produkter inom hudvård och skönhet som jag gillade bäst. Vissa har jag testat och andra är nyheter. Sen blir det lite djupare snack också såklart med bilder från Hälsomässan, kristaller och peppböcker. Love it! Nu kör vi!

Första bilderna är på produkter från Gröna Gredelina som jag älskar! vad sägs om vispad kokosolja? För hösttorr hud.. eller ett härligt doftljus att njuta av hemma i soffan då du läser din favvo bok? Hela sommaren använde jag Gröna Gredelinas kokosolja och smörjde in mig med. Hade den även i håret som älskade det. Multiprodukt helt enkelt! Helt Ekologiska är produkterna och sjukt snygga aswell ;) Yope är ett märke jag inte hört talas om förut. Fastnade mest för de gulliga förpackningarna. Sånt är viktigt ju! Denna handkräm var iaf super härlig!


Okej.. Här är en av mina nya got to try produkter. Brun utan sol i bodymist format från Tan - Luxe. Alltså den luktade så sjuuuuukt gott och verkar perfekt för mig som hatar att hålla på att kladda och smörja med brun utan sol. Aldrig blir det jämt heller haha..  Såklart har de även i andra format också :) som serum, mousse och bodylotion. Allt för att passa olika individer.Okej låt mig presentera snigelsekret krämen. Denna ingredients har ju blivit oerhört hypad och hyllad i skönhetsvärlden. måste säga att jag var lite skeptisk haha men fick med mig ett prov som jag smörjde på efter min rengöring i går och imorse och jag gillar. Det kändes som att huden blev tightare och uppstramad :D Just denna krämen är från ett koreanskt hudvårdsmärke och hittas på skinid .   


 
När jag kom in på Hälsomässan fick jag syn på dessa härliga bodyprodukter från Organic Shop. Man vill nästan smaka på dem eller hur? luktade underbart gott också.
 


Härliga tillbehör för mysiga yogastunder! Vill ha såklart!!!<3Stod och snickesnackade med två helt underbara kvinnor som skrivit denna härliga självhjälpsbok. Stora Pepp boken måste ni spana in!!

 
Härliga Kristallrummets monter besökte jag också såklart! Fick även information om att de håller i kurser med hur du tillexempel gör ditt eget kraftmala eller knyter armband med kristaller. Så härligt! Måste boka in något sådant snart!<3

Nu när jag skriver inlägget blir jag sugen på att ta en sväng idag också till mässan :D ska kika vad som händer idag :D Jag uppdaterar er såklart!

Stor kram och ha en härlig söndag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like