En dag fylld med girlpower och måbra-saker!
 
Hej babes! 💖 denna lördag kunde inte bli mycket bättre 😁 dagen började med mysfrulle tillsammans med mamma och mina systerdöttrar :) efter det åkte vi en sväng till Ängelholm och kikade lite i affärer och myste runt :) sedan var det dags för lunch och efter det tog mamma och jag en sväng ner till havet! Jag älskar havet när det stormar får sådan frihetskänsla i kroppen och sinnet av att vara vid havet :) sedan när vi kom hem fixade jag i ordning för mysig spakväll och nu har vi badat, gjort ansiktsmask, hårinpackning You name it! Som om detta inte var nog så åt vi lammstek och potatisgratäng till middag :)
 
Bästa härliga lördag! 💖
Kramar från mig 😊 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Pink shimmering aromabath
 
Hej babes! 💖 ett tag sedan vi hördes.. Har haft fullt upp med praktiken och plugg... Men idag tog jag tåget till Skåne och ska ha mysig tjejweekend med mamma och mina systerdöttrar :) 💖 kickade igång fredagsfeeling med ett efterlängtat bad 🛁 glittrig rosa badbomb från lush, nya damernas, ett glas vitt och doftljus så skönt och mysigt! 💖
 
Nu blir det middag :) 
Kramar! 💖 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Weekend vibes!
 
Hej alla härliga läsare! Hoppas ni kan njuta av helgen och boosta er med mys, vila, god frulle och något som ger er energi ⛮ :) idag har jag inga planer alls och det är så skönt! 💖 får se vad som faller mig in :)
 
Hörs lite senare :) 💖
Puss 😘 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Välkommen på klädbytarkväll!
 
Hej babes! 💖 Jag vill bjuda in er till en härlig kväll fylld med girlpower, inspiration, kaffe (eller bubbel) på fantastiskt snygga kaféet Krukor och kaffe :) jag och Sofia styr denna kväll tillsammans med Filippa som äger kaféet :) ta med (max 10)  plagg du tröttnat på i din garderob och lämna in. Sedan får du välja lika många nya plagg som du lämnat in  från de andra brudarnas inlämnade kläder :) win, win liksom :) passa på att få en ny garderob och samtidigt stödja en hållbar utveckling :) 💖
 
Eventet är den 9/11 klockan 18-21 på Vallhallavägen 53. 
 
Osa till mig på Stina.almer@gmail.com 
 
Detta ska bli så kul 😊 👌 hoppas du vill komma! 💖  
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Starstudio pressevent
 
Hola! Ojoj vilket mysigt event starstudios bjöd in till ikväll :) 💖 fick flashbacks to my early twenties då min favvo drink 🍹 var Rosa pantern :D haha det pysslades smycken och kollades på nyheter från Les georgettes, Astrid & Agnes mfl :) massa tjusigt :)
 
Ser ni nått extra fint? 👌
 
Kram ❤️ 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg