Tips för en lite härligare höst!

God morgon gullisar!

Nu när det är ruggit och regnigt tänkte jag att det kan passa med lite mys-pepp-höst tips :D Vi kör igång!

Första tipset är faktiskt ett tips från Josefin och Vanjas Podd :) så ett tips på tipset haha.. I alla fall Drömkalendern som är en magiskt fin kalender för att jobba med personlig utveckling och sina mål och drömmar. Tycker det är så smart att skriva ner i en peppig bok sina visioner och framsteg etc. detta för att det annars lätt kan glömmas bort tyvärr. Spana in drömkalendern HÄR 

Tips 2 är att ta en sväng in på lagerhaus för där hittar en skrivbordspepp i mängder! Gulliga skrivböcker med peppiga quotes och spana in snygga to-go muggen i lila :D vill ha!

Tredje tipset är kanske inget nytt men vill endå pusha för det igen ;) Blommor!!! Med härliga snittblommor får du så fint och mysigt hemma och till och med lite vår doft i höstrusket :)

Fjärde tipset är att investera i en mjuk gosig och fluffig fuskpäls :) Jag letar fortfarande efter den perfekta och i höst är jag väldigt sugen på en brun naturlig variant. Stories har en Kappa som är magisk! Tänker dock att jag ska kika runt på secondhand först :)

Femte tipset är något jag tipsat om förut men det tåls verkligen nämnas igen. Urban Gloss här magiska produkter för hösthuden. Så här års behöver våra fejs extra mycket kärlek och fukt! 

Tips sex är att botanisera efter härliga bär, frukter, nötter, frön etc på mataffären som även de kan boosta både din hud och ditt humör med vitaminer som vi behöver i höst! Här kan du läsa lite om vad som boostar huden och som går att finna på din mataffär.

sista tipset men ack så viktigt! investera i en Gosig Läs STOR mysig halsduk att vira in dig i under kalla höstdagar. :)
 
Hoppas ni gillade tipsen och kanske känner er lite mer peppade på hösten :)

Kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like