Sprid ditt ljus
 
God kväll mina gullisar! <3 Vet ni vad ? Genom att göra det som du älskar och finner glädje i kan du faktiskt rädda världen :) Kanske inte hela världen men du kan sprida glädje, liv och lust till andra människor runt omkring dig och dessa människor kommer i sin tur påverkas av det och föra vidare good vibes. Jag tror inte att det är en slump att jag älskar att vara kreativ, mår bra av att meditera och yoga, älskar att inspirera och hjälpa människor, slukar andliga böcker, brinner för barns rättigheter och tycker att hästar är det vackraste djuret som finns. Nej. Jag tror att dessa saker berättar något om mitt innersta ljus och syfte. Jag tror att det är viktigt att bejaka det som får oss att känna glädje för det är det som är vårat kall. Enligt mig är meningen med livet att hitta det sätt och den väg som just du genom att lyssna inåt kan komma att blomma mest genom. Att leva med hjärtat och bejaka själens röst. Där dina innersta förmågor och ditt ljus kan stråla starkast. Och jag tror stenhårt på att det vi älskar och mår bra av är det som leder oss djupare in i vårt kall och det syftet. När vi bejakar vårt kall (det vi finner glädje i) Öppnas otroliga möjligheter och universum kan verkligen börja supporta och guida dig. 

Det gäller dock att vara öppen och tillåta sig själv att guidas och ta emot. Om du inte tror och ger dig hän till de tecken och den guidningen universum har för dig så kommer du heller inte se den eller kunna ta emot den, vilket är en stor förlust.. Jag har själv upplevt hur livet förändras när jag tillåtit mig att göra det jag mår bra av, vara ärlig och äkta med vad jag tror på och strunta i om andra tycker si, eller så. 

Sedan jag började ändra mitt sätt att förhålla mig till saker och verkligen börjat att ge mig hän, tillåta guidning och support på ett sätt som går bortom logik har jag upplevt saker som jag aldrig trodde var möjliga. sammanträffanden som inte går att förklara med varken slumpen, eller logik. Syncronicitet är en vardag för mig nu för jag tillåter mig att ta emot guidning. 
 
Till exempel så har jag på olika sätt hamnat i situationer där jag pushats fram till att utforska min spirituella sida. Jag har mött människor som förmedlat precis det jag behövt där och då för att fortsätta min andliga väg. Böcker har kommit till mig, trillat framför näsan på mig. Nya insikter helt plötsligt. Mina följare har ökat på bloggen sedan jag verkligen börjat stå för det jag skriver och tror. Gabrielle Bernstein (som skrivit the universe has your back) Regrammar mina bilder och mina följare på instagram ökade med 100 stycken på 1 dag pga det. Författaren till lev livet fullt ut som är som min "bibel" upptäckte jag för någon dag sedan fyller år exakt samma dag som mig den 16 februari. 

Så våga ge dig hän till det som du älskar och be universum om ett tecken och var öppen för att det kommer komma till dig. Troligtvis inte iform av hur du föreställer dig det utan på ett oväntat sätt. Universum kan tillexempel kommunicera med dig genom siffror. Om du ofta ser klockslag som 11:11 eller 22:22 är det en signal på att du är på rätt väg eller att du har stöd och support på din väg. 

Våga sprid ditt ljus och var öppen för något större än det som går att förklara med logik. Livet blir så mycket härligare och roligare då!<3

Stor kram!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Hur jag använder mig av kristaller del 1- kristallnät
 
Hej underbara hjärtan!<3 Har ju pratat om att jag ska berätta för er hur jag använder mig av kristaller och dess härliga energier. Och nu ikväll kommer del 1 :) Jag ska nämligen visa er hur jag gör kristallnät som jag laddar med intentioner på olika sätt. Jag brukar skapa kristallnät som en ritual före en meditation eller yoga stund för att energierna ska förstärka och hjälpa mig att föra in mer ljus och kärlek under den pågående meditationen eller yogan. Att skapa kristallnät som en ritual är en sådan kraftfull signal till mitt högre jag och universum om att jag värdesätter mig själv och är öppen för att ta emot den guidning som konstant finns runt omkring i universum. 

Innan jag börjar berätta hur jag gör tänkte jag lite kort berätta för er om kristaller och energier. Spännande va? Jag måste dock erkänna att jag är en rookie på detta men jag delger er vad jag kan och hur jag gör då jag personligen inte tror att en måste göra exakt enligt någon mall utan kan gå mer på känsla :) Vilket oftast blir bäst då en följer sin intution :)

Nåväl.. Lite enkelt uttryckt så består allt liv och all materia är energi. Både fysiskt som andligt. Det förekommer ofta att människors energi kommer ur balans på en mängd olika sätt. Bland annat pga stress, psykisk ohälsa, gifter och möten med olika personer. Kristaller används därför för att fylla på med ny energi. Possitiv sådan :) Kristaller är nämligen universums mest stabila form av materia och innehåller därför mycket koncentrerad och starkt possitiv energi. Alla stenar och kristaller har olika vibrationer och lämpar sig därför olika bra beroende på vad du vill manifestera för något i ditt liv eller vad du önskar fylla på med för intentioner och vibrationer till dig själv<3

Beskriver lite kort några av de stenar som jag använt till detta kristallnät :)

Bergskristall: En mycket kraftfull sten som dels förstärker energierna hos alla andra stenar (vilket gör den superbra att använda i ett kristallnät) Och skyddar mot negativa energier. Den sägs också sammanlänka tankar, känslor och medvetande till universums universella kraft.

Rosenkvarts: En Kärlekenssten. Möjliggör ökad självkärlek utan villkor och krav. Skapar lugn och harmoni.

Ametist: Hjälper till att öppna upp för den andliga dimensionen och motverkar negativitet och stress.
 
Fluorit: Stimulerar kreativitet och hjälper oss att se verkligheten och det högre goda bakom illussionen. 

Jag använde mig av dessa stenar för att jag ville skapa ett nät med intentionen att förstärka kärleken till mig själv och tillåta mig att ta emot kärlek och flöde från universum på olika härligt kreativa sätt.


Nu hörre ni är det dags att beskriva hur jag gör kristallnätet :D kanske blir ni sugna på att göra ett själv?<3
Till att börja med så behöver kristaller renas emellan åt då de liksom oss människor också kan samla på sig negativ energi. Jag renar mina kristaller genom att lägga dem i en skål med vatten och en tesked med Himalaya salt. Saltet drar ut alla negativa energier ur kristallerna och renar dem. låt dem ligga över natten :) Kolla dock så att de kristaller som du valt tål denna typ av reningsprocess, inte alla gör nämligen det. Alternativt renar jag dem med rökelse som jag låter svepa över dem. Då är det dock viktigt att se till så röken inte kommer på dig själv då du då riskerar att ta emot de dåliga energier röken sveper bort från kristallen.

När stenarna är renade håller jag en och en i handen och laddar dem genom att intensivt tänka på ett ord eller en intention jag vill att stenen ska laddas med. tex Kärlek. Stenen brukar då bli riktigt varm.

 


Använde mig av ett gäng ametist stenar från ett armband som tyvärr gått sönder..
 
 För att senare kunna aktivera kristallnätet behöver man en spetsig sten. Gärna en bergskristall. :) Jag har dock ingen sådan så jag tog denna vackra :)
 


Jag använder också rosblad till detta nät då de också hjälper till att förstärka kärleksvibrationerna :)Ljus är så stämmningsfullt och hjälper mig att slappna av så de får också vara med :) 

När jag börjar att lägga mitt kristallnät så placerar jag alltid den största stenen i mitten först och bygger sedan utåt. Stenen som en placerar i mitten bör också vara spetsig eftersom det kanaliserar energin på rätt sätt.
Det är också bra om stenarna du sedan lägger i samma nivåer är av liknande form. tillexempel trumlade som de jag använt :)

 
När jag lagt ut stenarna i det mönster jag vill ha dem och fyllt på med blombladen så är det dags att ladda nätet. Det jag gör då är att jag använder den spetsiga stenen och pointar den mot spetsen på mittenstenens spets sedan drar jag stenen från mitten ut mot den första raden av stenar och länkar ihop stenarnas energier genom att ovanför dem i luften "rita" en blomma.. svårt att förklara men illustrerar med en bild.

Så från mitten .....


Och ut genom de mellanstora stenarna som en blomma ungefär :) Detta gör jag samtidigt som jag intensivt tänker på mina intentioner eller upprepar ett mantra. tillexempel självkärlek, andlighet och harmoni. detta gör jag tills jag känner intuitivt att kristallnätet laddats tillräckligt, då avslutar jag rörelsen i mitten av nätet och drar stenen jag håller i handen rakt upp. Nu är det färdigt och laddat :) och dags att sätta igång att meditera :D Jag valde en ljuskraftsmeditation som du också kan ladda ner Här om du skulle vara sugen. Så härlig!!<3
 
Jag brukar låta mitt kristallnät vara kvar ibland några dagar och tända ljusen då jag behöver kraft och kärlek :)

Det var allt för nu :) hoppas ni tyckte om inlägget och fick lite inspiration
 
Stor varm kram från mig!
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Älskade rädsla
 
Hej Underbara ni! Hoppas ni har haft en härlig Söndag :) Det har jag! Kanske blev ni förvånade över rubriken till detta inlägg? Vilket isåfall är helt förståligt. Jag kan helt ärligt erkänna att jag aldrig trodde jag skulle uttrycka mig med ord som älskade i samma mening som rädsla. Och jag ljuger om jag skriver att det inte tar emot... För det gör det en del.. Men det är just därför jag vet att detta inlägg är så viktigt för mig att skriva. För jag vill lära mig ännu mer att börja se på min rädsla som en tillgång och möjlighet istället för att vara ledsen eller identifiera mig med den. Jag är trött på de tankar och känslor som ger uttryck för mig som ett offer. För jag vet bättre nu. Jag är inget offer om jag medvetet riktar kärlek och tacksamhet mot det som utmanar mig. Om jag väljer att betrakta min sårbarhet som en nackdel kommer den att bli det men om jag utifrån kärlek ser den som min tillgång så blir den det.  I grund och botten handlar det om vilken verklighet jag vill leva i och jag väljer om och om igen kärleken och hjärtats väg. Jag säger inte att detta är lätt eller gjort på en handvändning men jag är helt övertygad om att det går. Mentalträning, kunskap, meditation och viljestyrka är det som underlättar och har hjälpt mig att idag kunna känna tacksamhet inför den smärta och de lidande jag levt med. Men jag försöker och vill bli ännu mer tacksam för när jag skriver detta så känner jag fortfarande att jag bär på känslor av irritation och sorg kring att "just jag" skulle behöva få kämpa med den problematik jag tidigare pratat om. Och vet ni vad.. Jag tror att de är just detta som jag behöver få syn på och tillåta och träna mig på att släppa. Gud detta inser jag nu när jag skriver.... För det håller tillbaka mig och håller grepp om en inte så trevlig känsla. Så nu ska jag börja rikta ännu mer kärlek och tacksamhet till min rädsla och problematik. Jag ska välkommna den och låta den finnas. För det är enda sättet att ge mig själv det jag behöver. Inre frid och Harmoni. 
 
Så here we go, En lista på saker jag vill tacka rädslan och ångesten för:
Tack kära ångest och rädsla för att du motiverar mig till att utvecklas och lära känna mig själv som den jag är bortom dig.

Tack kära rädsla och ångest för att du vägledde mig till att påbörja mitt andliga uppvaknande. 
 
Tack kära Ångest och rädsla för att du bidragit med kunskap om psykisk ohälsa och inlärda beteenden vilket har gjort det möjligt för mig att hjälpa andra människor

Tack kära ångest och rädsla för att jag fått gå i KBT och kunde så gott som allt om behaviorismen på tentan och fick bra betyg!
 
Tack kärna ångest och rädsla för att jag fått möjlighet att få syn på hur oerhört mycket jag klarar av. Långt mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.

Tack kära ångest och rädsla för att du finns, eftersom att jag vet att mina största rädslor döljer min högsta potencial. Och genom dig så blir det så otroligt tydligt vad jag är kapabel till och vad egot använder mot mig i försök till att hindra mig från att blomstra och fullborda min inre potencial.
 
Måste bara avsluta med att få säga hur otroligt bra det kändes att skriva detta. Något inom mig mjuknade och jag känner mig stolt.

Kanske kan en sådan lista hjälpa dig också beroende på var du befinner dig i din personliga resa. :) Hoppas det! Fundera också på vilken potencial, eller vilka styrkor som dina rädslor döljer? Det egot säger är omöjligt eller inte går är precis det som du har förmågan till att göra. Egot vill bara inte att du ska upptäcka det etersom dess överlevnad är beroende av din rädsla. You Got this!
 
Kärlek/ Stina
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Pannkaksbuffe och guidad yinyoga
 
Härligt med lördag och ledigt! 💖 jag började dagen med att gå ut i skogen i solskenet och njöt av den kalla men friska luften :) när jag kom hem fixade jag pannkaksbuffe till mig och killen :) mums 😋 efter det testade jag att yoga till en bra Youtube video för första gången och den var så himla bra 💗 just i yinyoga som jag gillar är grejen att hålla positioner länge och det kan  vara lite svårt att veta hur länge en hållt positionen om man bara går på känsla iaf om en som jag är lite rastlös och tendens att bli lite bekväm och gå ur position för tidigt.. Kan länka till videon i ett senare inlägg :)
Nu ska jag och killen bege oss till mall of scandinavia för att fira hans födelsedag med middag och bio ska bli kul 😊
 
Kram till er 💗 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Some friday love and a friendly reminder!
 
Hej babes och glad fredag! 💖 vad är er favorit grej att göra en fredag kväll? Jag äter helst tacos dricker cola, hoppar i myskläder och tar ett bad 🛁 ❤️ Har ingen som helst lust att gå ut och festa och dricka alkohol. Har de senaste året kommit underfund med att jag egentligen aldrig tyckt om att festa eller klubba .. Jag har liksom bara gjort det för att jag helt oreflekterat har haft en känsla av att det "borde" jag väll göra eller kännt mig tvungen eftersom det ses som "tråkigt" i andras ögon att hellre vilja vara hemma . Men guess what jag har omprioriterat och gör nu saker som jag verkligen känner för, oberoende  av vad andra tycker. Och jag mår så mycket bättre nu!!! Jag delar detta för att jag vill påminna er om att fråga er själva vad som verkligen känns rätt och härligt för just  dig att göra och peppa dig till att våga säga nej om det är det du vill. ❤️ likaså att säga ja till det som känns bäst för dig just nu. Skit i om nån blir sur eller skuldbelägger dig. Det har inget med dig att göra och det är viktigare att du uppfyller och lyssnar på dina behov istället för att pleasa andra hela tiden. You can do it !! 💖 våga och du stärker dig själv och prioriterar de du behöver för att må bra. Vad det än är så är det det rätta. Det finns  liksom inte några regler för vad som är roligt eller tråkigt. Så dras  inte med i andras begränsade och normativa verklighet. ❤️
 
Stor och varm fredagskram! 💖 
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg