bloggplaner och ny header!
 
Hej mina fina! Måndag och nystart på veckan :D Härligt tycker jag :) jag gillar måndagar för då brukar jag planera och strukturera upp veckan. Jag plockar fram min drömkalender och skriver in det jag behöver komma ihåg inför veckan, delmål och ibland ger jag mig själv en utmaning. Men idag planerade jag också inför kommande blogginlägg och tog ett beslut. Jag kände att det var dags att gå all in på självpepp, girlpower, min spirituella väg, att sprida kärlek från mitt hjärta. Jag vill inspirera mina läsare helhjärtat med ärliga och djupa inlägg, med tips och trix för att kunna bejaka sin innersta röst och längtan och jag är så redo för detta!! Det betyder att bloggen nu kommer ha sin tyngdpunkt i andlighet i kombo med självutvecklande kreativt fokus på att stödja, peppa och prata om hur vi kan bejaka vårt ljus och feminina kraft vi alla magiska brudar bär inom oss.
 
Hoppas ni tycker det låter bra! Jag är så taggad på att jag bejakar detta och kör all in! Ni kan förvänta er en hel del kärlek, guidning, meditationstips, kristaller, vardagspepp, kreativa idéer för välmående, härliga bad (såklart) och allt med min egna twist :) Jag vill att bloggen på ett kreativt, hippt, roligt och inspirerande sätt ska medverka till att fler (framförallt unga) tjejer vågar skina och lixom bara vara kick-ass härliga och trygga i sig själv.
 
Haha<3 justja fixade en ny headerbild till bloggen också :) Hoppas ni gillar!

Största kramen till er alla som läser bloggen och sprider er glädje till mig i form av kommentarer och fina ord. Ni är guld.
Ajli Müller

Jag tycker att det låter som en fantastisk nisch som passar dig :D

Svar: nämen tusen tack :D så glad jag blir att du tycker det! välkommen :)
None None

Elinor

Pillar också med en moodboard just nu! Det är så jäkla kul och peppigt <3

Svar: Jaa! Så kul! Heja, hejja :D<3
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like