Create your own Bathritual with intensions!
 
 
Hej bästa läsare! Som ni nog förstått älskar jag att bada och idag tänkte jag ge er tips på hur ni kan göra badande till en härlig och kärleksfull ritual för att boosta er själv som den godess ni är!

Först och främst så vill jag uppmana till att införskaffa Himalayasalt att ha i badet. Saltet hjälper kroppen och själen att renas från negativa vibrationer och energier som kan ha fastnat och letat sig in i din kropp, själ och mindset. Saltet suger ut dessa och ger plats åt possitiva viberationer istället. Himalaya salt finns att köpa på välsorterade matbutiker men också i hälsokostbutiker. Skulle föredra det sist nämnda då kvaliteten är varierande i matbutiker. 

Vill du kan du göra ditt eget badsalt :) Då tillsätter du bara örter eller blommor och blandar det med Himalaya saltet. Super enkelt! Bor du i stockholm kan jag rekommendera Örtagubben haha vid Odenplan de har massor av torkade blommor och växter. Annars kan du också beställa från deras hemsida HÄR. vill du se mer noggrannt hur jag tillverkar mitt badsalt kan du läsa detta inlägg :)

Jag brukar blanda mitt badsalt med rosblad och lavendel. Det blir helt ljuvligt och doften som sprider sig är så lugnande och magisk. Det är också en riktig boost att bada bland dessa blommor. Jag får en känsla av att vara nära naturen vilken är oerhört meditativ men så känner jag också att det tillfredställer mina sinnen. Sjukt vackert och helt magiskt att bada bland rosor som en riktig godess. Hela denna process signaler till mig och till dig hoppas jag om du gör den att du är värd att älskas att ta hand om dig själv och du tar dig själv och dina behov på allvar. Detta kommer undermedvetet att skicka signaler till ditt innersta att du värdesätter dig själv och är mottaglig för återhämtning och possitiva vibrationer.  

Innan badet är det härligt att förbereda atmosfären i form av att tända rökelse, ljus och sätta på en lugn och meditativ musik. Förslagsvis denna<3 Tycker du om ädelstenar eller kristaller kan du placera dessa vid dig när du badar. Jag ska prata mer om kristaller i ett annat inlägg och om hur jag använder dem men kan passa på att slå ett slag för rosenkvartsen som symboliserar och förstärker din självkärlek och lycka. Innan du hoppar i så fundera på vilka negativa känslor eller tankar som du vill släppa och rena dig ifrån under din kärleksfulla ritual. Fundera också på vad du skulle vilja ersätta dem med för tankar och känslor. Kanske vill du föra in mer acceptans och kärlek till dig själv eller så vill du finna mod och styrka? Inga rätt och fel. vad behöver du? Är frågan att ställa. Ha tillit till att det första som dyker upp är det du behöver och go with it.<3 När du sitter i ditt blombad slut ögonen och fokusera på din andning. när du andas ut föreställer du dig att du släpper all stress och negativitet. Du låter saltet rena och ta hand om dessa känslor vibrationer och tankar. När du andas in föreställer du dig att du fylls upp av ljus, lätthet och kärlek. Föreställ dig att ljuset fyller upp din kropp och ditt sinne mer och mer inför varje inandning. Och släpp taget om allt som inte är i linje med det högsta och bästa för dig. Gör detta så länge du vill och det känns bra<3 Var uppmärksam på om du verkligen slappnar av i varje liten del av din kropp. När det känns som det släpper du taget ännu mer och bara är i varandet och med dig själv. Det är du värd!<3

Tillsist vill jag bara uppmärksamma er på att bada med himalaya salt endast en gång i månaden då det inte är bra att göra det för ofta. Och en sak till när du badat klart så fiska upp blommorna med något haha.. annars blir det snabbt stopp i avloppet. 

Njut av att ta hand om dig själv! Lots of Love från mig<3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like