Rise Sister Rise!
 
God morgon! <3 Idag boostar jag mig själv med havregrynsgröt, torkade lingon, hallon, blåbär och jordgubbar :) Älskar att äta gröt på morgonen då det känns som att en får en grymt bra och mättande grundkänsla i magen. skönare än smörgåsar tycker jag haha.. När jag vaknar brukar jag som för att ställa in mitt mind inför dagen dra några affirmationskort ur min The universe has your back kortlek :) (hittas här)  

Idag valde jag två kort som jag kände tilltalade mig extra idag :) Det blev: "When i focus on my inner light i see the world through the lens of love" och "When I lean on certainty and faith i change my mind about the world i see.

Det första kortet är en sådan viktig påminnelse för mig. För varje gång jag mediterar och kommer i kontakt med min inre rymd och frid finns bara kärlek. Jag känner den vibrera i hela kroppen och allt jag behöver är bara att vara där då och i den närvaron. Detta är det största mirakel jag upplevt i mitt liv och jag påminner mig varje dag om att återgå till den delen av mig som är sann och äkta. När jag gör det ser jag också det ljus som finns i allt runtomkring mig. naturen, människor och allt levande.

Det andra kortet representerar min tro på att jag hela tiden är guidad av universum, jag tror på att det som händer i livet och i min livssituation inte är en slump utan att saker händer av en anledning. Anledningen till att jag får prövningar och utmaningar är för att jag är guidad på min egen unika resa mot att välja ljuset , min egen väg och kärlek i varje stund. 

Nu ska jag snart bege mig till skolan för föreläsning och seminarium. Hörs Senare! Och hörreni fundera över vad just du skulle våga att göra, eller uttrycka om du hade tron på att du hela tiden var guidad och att the universe had your back, vad som än händer :)
 
Puss och kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like