Stockholmsguide for Spirit Junkies
God eftermiddag Darlings! Hoppas ni haft en fin dag! 
Idag tänkte jag bjuda på en rolig och härlig guide till Stockholms alla guldkorn för dig som vill fördjupa dig i andlighet, självutveckling och få inspiration och styrka till att finna glädjen och harmonin inom dig. Samt lite lättsamma "glimten i ögat tips" på tillexempel vart du hittar den perfekta boho hatten eller köper de vackraste blommorna :) 

Lets go!<3 


Mitt första guldkorn är Kristallrummet som ligger på Hökens gata vid slussen. Här finns mängder av ädelstenar och kristaller, rökelse och smudge. Det går att få information om vad stenarna betyder och symboliserar. De har också stenar och allt du behöver för att tillverka dina egna smycken.
 
Mitt Andra guldkorn där jag köper alla de fantastiska böckerna som tillexempel Gabrielle Bernstein har skrivit och mina affirmationskort är på butiken Vattumannen som ligger på Drottninggatan  83. Denna butik är så härlig och det finns massor av rökelse, yoga bolsters och fantastiska självutvecklande böcker.


Bildkälla: Stockholm Saltspa
 
Mitt tredje tips är Stockholm Saltspa som ligger på Kornhamnstorg 49 i Gamla Stan, Här kan du uppleva yoga och meditation i ett rum fyllt med bergsalt från golv till tak. Saltet är mycket läkande och förebygger hudproblem och dödar bakterier vilket är fantastiskt för luftvägarna :) 

 Källa: We Heart
Källa: Lyx.se

Denna lilla men helt underbara butik vid namn Fablab ligger på Bondegatan 7 på Södermalm. Här finns inga dussinvaror utan allt är noga utvalt av butikens ägare. älskar det där lilla extra i form av naturlig hudvård och hårvård är detta the place to go!

Källa: Allevents.in

Letar du efter den perfekta boho outfiten? Eller Kanske hippie hatten? Den hittar du garanterat på POP som ligger på Skånegatan 73 också på Söder. :)

Bildkälla: http://www.sebastians.se/

Är du på jakt efter de härligaste blommorna i stan samtidigt som du vill uppleva stockholms mysigaste gata? Bege dig då till Södermannagatan och njut av den oerhört fina men pyttelilla blomsterbutiken Christoffers blommor.
 

Bildkälla: Kryddburken.se

Vill du istället ha torkade blommor och etriska oljor? Lavendel? Ringblomma? Rosor? Apelsin? Ja you name it. Då beger du dig till Örtagubben som ligger på Odengatan 37. Bredvid ligger en butik full med lösviktste om du gillar det och hypade caféet Pom och Flora som gör världens godaste frukostbowls. Jag rekommenderar den som heter 50/50 det är min favorit!
 
Hoppas ni tycker om guiden och att ni hittat något som ni gillar! Har ni några tips på härliga butiker eller ställen? Kommentera gärna! 

Stor kram!
 
 
Randi E.Hagen

Fikk plutselig veldig lyst til å dra til Stockholm! Du har en herlig blogg må jeg si:-) Riktig god helg!

Svar: Ja komsi komsi till Stockholm!!! 💖 kul att du hittade hit!
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like