The universe has your back - Card deck!

 
Titta! Underbara ni :) Dessa helt magiskt possitiva och glädjebringande affirmationskort hämtade jag ut igår eftermiddag på Vattumannen. Jag fullkommligt älskar dem och illustrationerna är magiska! Så imorse gick jag igenom hela kortleken, tände rökelse och bara njöt av kortens härliga budskap. På min skogspromenad tog jag med mig ett av korten som verkligen talade till mitt hjärta idag! Tror jag kommer dra ett kort varje dag och bära med mig under dagen så att när rädsla, eller negativitet smyger sig på kan jag ta fram det som en påminnelse.


 
 Är ni sugna på att haffa en likadan kortlek eller botanisera bland mängder av andra affirmationskort? Då kan jag verkligen rekommendera er att besöka Vattumannen som är en butik med mängder av kortlekar, fantastiska böcker om andlighet, personlig utveckling, rökelse, drömfångare ja you name it. Butiken ligger på Drottninggatan 83 och närmaste tunnelbanestation är Rådmansgatan. 
 
Stor kram alla underbara!

Och justja! Tusen miljoner tack och kärlek till alla som besökte min blogg igår och läste mitt inlägg om de possitiva sidor som adhd medför i mitt liv. Tack för era kommentarer, mail och det ljus ni sprider! Tillsammans skapar vi magi!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like