Invest in some reminders!
 
 
Hej hjärtan! 💖 idag tänkte jag uppmana er att investera i små härliga saker eller anteckningsböcker med härliga budskap på :) att omringa sig själv med possitiva budskap, eller quotes är ett effektivt sätt att påminna sig själv och sitt sinne om att kanalisera tankarna till mer ljusa och kärleksfulla. Jag tror på riktigt att om du ser och läser possitiva ord och texter varje dag så behöver hjärnan ta in den informationen och det skapar förändring i längden. Dessutom om du har peppiga texter hemma går det ju inte att undvika och läsa dem. Jag har bland annat en hel del muggar med possitiva budskap en uppsjö av anteckningsböcker, kuddfodral och tröjor med peppiga quotes. ❤️ och jag älskar dem!
 
Tips på butiker som säljer pepptalk grejer :
Lagerhaus, Monki, Urban Outfitters, indiska
 
Gå och botanisera och känn in vilka budskap du skulle må bra av att läsa varje dag! 💖 såklart går det ju också bra att skapa ett härligt kollege av bilder från tidningar som får dig att må bra! 💖
 
Investera i dig själv och strössla good vibes nära dig själv! Det kommer kännas härligt och lättare att behålla ett possitiv mindset!
 
Puss och kram ❤️ 
Hemma Hos Felicia

ååh, älskar muggar med fina texter!! Det gör kaffet så mkt godare! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like