Medvetande skifte
God morgon darlings! 💖 hoppas ni sovit gott 😋 idag vill jag lite mer djupgående dela med mig av på vilket vis mitt liv och mindset ändrats under 2017. ❤️ hoppas du tycker det är spännande att läsa!
 
Jag har under större delar av mitt liv levt i mitt medvetandes mest fundamentala nivå dvs förhållit mig instinktivt och oreflekterat till mina tankar och identifierat mig med det negativa självprat som många av oss uppehåller oss vid i våra hjärnor. Även kallat egot. Problemet med att befinna sig i detta stadium av medvetenhet är att hur mycket du än försöker följa och tillfredsställa din tankeapparat och ditt ego. Destå längre bort från din inre kärna alltså din egentliga identitet kommer du. Egot som symboliserar känslor av begär, otillräcklighet, skuld, skam, rädsla, osv kommer aldrig kunna ge dig det du söker. Det förstod jag när jag var helt utbränd och levde som en marionettdocka i egots grepp. Då visste jag inte att det fanns ett sätt att ta mig ur greppet egot så hårt höll om mig.
 
lösningen på mitt lidande fanns emellertid hela tiden hos mig jag hade bara aldrig varit i kontakt med den. Jag hade aldrig tittat djupare in under egots illusioner och aldrig upplevt min fulla potential. Det var det som ändrades under 2017.
 
Jag började meditera mycket och helhjärtat. Inte för att jag från början trodde att det skulle ha den effekten det fick utan bara för att få en stunds vila. Efter 3 veckors tid när jag mediterat ca 1 timme varje dag upplevde jag något som jag aldrig kommer glömma i hela mitt liv. Jag blev fri. Jag glömde tid och rum och allt tjatter i huvudet var så långt bort från mig själv och min inre harmoni. Känslan av att älska allt och alla kom till mig och jag kände en enorm tacksamhet till att existera. Allt dömande alla känslor av maktlöshet var borta. Det var den mest äkta och klara upplevelse jag någonsin upplevt. Efter den upplevelsen ändrades något centralt i mig själv. Jag började att värdesätta saker som jag tidigare inte brytt mig om. Jag hörde fåglarna sjunga i skogen och såg hur otroligt vacker naturen är. ❤️ jag prioriterar över alla andra aktiviteter att meditera och yoga. Jag känner också att jag inte till varje pris måste göra något åt min rastlöshet utan är mycket mer tillfreds med att bara vara. Jag känner mig så bekväm i mitt eget sällskap. Vilket tidigare var den plats jag kännt mig mest otrygg på. En känsla av att allt det jag söker redan finns inom mig i mitt hjärta och bortom det fysiska, kravfyllda samhället vi lever i. Bortom kontroll och det första vakna medvetandet.
 
Jag förstår mycket väl de människor som avfärdar detta som flum.. Det skulle kanske jag också gjort för några år sedan, pga rädsla för nått okänt och läskigt bortom kontrollen. Frågan ni måste ställa er är dock, är min kontroll och stolthet mer värld än att utforska min fulla potential som människa?
 
Om svaret är nej : wow grattis! 💖 sjukt modigt och klokt beslut! Du har massor av kvaliteter att utforska och din lycka bara ligger och väntar på dig i ditt hjärta 💕 vänd dig innåt och lyssna med hjälp av meditation 🔮 🙏 🌙
 
Om svaret är ja : wow grattis! 💖 kanske trivs du väldigt bra med din tillvaro och känner inget behov av djupare mening eller att utforska ditt medvetande :) men kom ihåg att om du nån gång verkligen når botten så hoppas jag att du överväger att testa meditera. Kanske öppnar du då upp för din räddning och meningen med ditt liv.
 
Take my hand lets go on a adventure, let go of control and just be the source of your own Light. ❤️ 
 
Love Stina 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like