Pranama - The Center of the great heart

Hola Chicas! Haha... har ni det bra, såhär mitt i veckan?<3 Hoppas ni tar hand om er själva och inte glömmer bort att lyssna innåt till erat hjärta. Om så bara för en liten stund varje dag. Studier har visat att med bara tio minuters stund av meditation varje dag, kontinuerligt påverkas livskvaliteten avsevärt till det bättre :D. Så jo, du har tid och framförallt råd. För dessa tio minuter kostar ingenting. Allt du behöver är att sluta dina ögon och fokusera uppmärksamheten på din andning.
 
Nåja nog om det... Nu vill jag ju såklart berätta om den helt nystartade och underbara yogastudion Pranama som finns på söder. Närmare bestämt på Ringvägen 126. Denna underbara plats erbjuder olika yogaformer så som Emboided yin (Lugn form av yoga där positioner hålls länge och i lungt tempo. Fokus ligger på andningen och känslan i kroppen av de öppnande och frigörande positionerna som hjälper energin att flöda fritt i kroppen, lugna mindre rörelser förekommer också) Emboided Flow ( Yoga och Meditation i rörelse och flöde där positionerna liksom hänger ihop med rörelsen, intensivare än yinyoga) Hatha Yoga (Fysiskt krävande ställningar som tillsammans med andningsfokus kan leda till bättre fysisk och psykisk hälsa) Holy Trinity (Meditation och mindfullness mycket lungt och avslappnande) 
 
Förutom helt underbara pass är hela stället fyllt med good vibes och kärlek. Pranama vill att alla ska kunna yoga och har därför ett system för konstnader som är rätt unikt. Om du tjänar mycket pengar betalar du mer och på så sätt kan de som inte har lika mycket pengar få ett lägre pris. Spana in det här <3.

I deras mysiga lounge kan en dricka te och bläddra i inspirerande böcker. De har också en liten shop med underbara smycken, härliga tröjor och annat fint. 

Ni hör ju :) you have to check it out!
 
Love Stina
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like