Bloggen Flyttar!
Hej finingar!
 
Jag har bestämt mig för att fortsätta min bloggresa här 
Hoppas innerligt att ni vill hänga med på nya äventyr! vi ses på nya bloggen :)
 
Puss och kram!
 
Och tack It-girls för denna tiden<3
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
My homemade smudge!
 
Hej igen gullon :) 💖 titta vilka underbara smudge sticks jag pysslat och knåpat ihop i eftermiddag :) dessa raringar är gjorda av salvia, rosor, rosmarin, citronmeliss, kanel och såklart massor av kärlek. ❤️ ❤️ 💗
 
För er som inte vet vad dessa raringar kan användas till ska jag berätta :) 💖 smudge sticks kan användas för att rena ditt hem från negativa energier, rena kristaller eller dig själv. De kan användas vid meditation eller till olika ritualer. En använder dem genom att försiktigt bränna örterna och låta röken rena och heela. Beroende på vad en vill uppnå och manifestera väljer en specifika växter och örter.
 
Tänkte beskriva egenskaperna hos de örter jag valt :)
 
Salvia (sage) är den ört 🌿 som är vanlig vad gäller smudge-ING den anses vara mycket renande och driver ut dåliga energier. 
 
Rosmarin skyddar mot dåliga energier. 
 
Citronmeliss (hjärtans fröjd) minskar oro och stress. 
 
Ros 🌹 kärlek 
 
Kanel främjar vår kontakt med vårt högre jag. 
 
Längtar till sommaren då jag kan plocka helt vilda örter och blommor till smudge sticks :) om ni vill testa att göra egna så kom ihåg att låta växterna torka innan de används annars brinner de inte :) 
 
Kram ❤️ ❤️ ❤️ 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Seven belifs that will help you create real magic!
Hej magiska ni! Vill bara börja med att säga att idag mår jag sååå mycket bättre<3 De kroppsliga symptomen efter att jag lagt av med cigaretterna har gett med sig. Jag har fått tillbaka massor av energi och färgen i mitt aniskte har ändrats. Jag ser mer levande ut och det är lättare att andas när jag går i trappan. Hejja Mig!<3 Jag är så glad att jag tog detta beslut och ska verkligen göra allt jag kan för att inte trilla dit igen. För att jag är värd det och för att jag vill fylla mig själv med acceptans och kärlek istället för destruktivitet. 

För mig som ni vet är det viktigt att vara äkta och ärlig med saker här på bloggen jag vill inte smyga med att jag har massor med saker att jobba med men jag tycker inte att det ska vara ett hinder för att få inspirera och peppa andra. En ska lixom inte stå och vänta på att få duga till att göra det en brinner för och älskar. För risken finns då att en aldrig kommer till skott. Jag tror också att kan man visa sig sårbar och äkta så har människor lättare att ta till sig av vad en förmedlar. I alla fall är det så för mig :)

Men nu så ska jag bjussa på en härlig lista med 7 olika sätt att se på och tänka om sig själv och världen i riktning mot att utvecklas och skapa magi i sitt liv.

1. Jag har en inneboende ljuskälla som förser mig med livsenergi och kraft.
2. Allt jag behöver för att känna glädje, harmoni och kärlek finns inom mig och det kan aldrig tas ifrån mig.
3. mina enda hinder som står i vägen för min glädje är de jag själv skapar.
4. Mitt liv har mening.
5. Min svaghet försvinner om jag lämnar den bakom mig.
6. Dina Tankar och känslor är inte du, de styr dig inte och bestämmer inte över hur du ska agera.
7. Logik är bristfälligt och kan inte förklara allt. Jag kan gå bortom det.

   
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Att leva från hjärtat kräver att jag slutar skada det.
God morgon bästa ni!<3 Hoppas ni mår bättre än vad jag gör... Som jag skrev igår så har jag mycket beslutsamt bestämt mig för att sluta röka. Jag är oerhört motiverad och beslutet grundar sig i att jag helt enkelt inte vill skada mig själv mer. Jag har förstått att det inte går att älska sig själv helt och fullt om en samtidigt förgiftar sin kropp med skit som cigaretter är. Det rimmar illa. Och på senaste tiden så har jag liksom kännt att det känns så fruktansvärt fel att tända en cigarett. Beslutet är helt och hållet mitt och ingen har pressat mig eller tjatat på mig att jag borde sluta, jag vill själv och det är det som kommer göra att jag lyckas.<3
 
Idag är det dag fem utan cigaretterna och igår mådde jag så sjukt dåligt. Grät floder och hade ångest, trots detta så fanns det ingenting som kunde få mig att gå till affären och köpa ett nytt paket. tvärtom gör det mig ännu mer beslutsam. Jag är van att uthärda smärta och stå emot impulser av kortsiktig lättnad eftersom det är precis det som jag gjort vad gäller behandlingen av min ocd. Jag vet att det värsta som går att göra är att fly från obehag och jobbiga känslor eftersom det bara ger dem mer bränsle. Det är alltid värt att gå igenom smärta, känna den fullt ut, bli skrämd från vettet och ändå stanna i den tills den så småningom mister sin styrka, vilket alltid sker. Det är nyckeln till frihet och varaktig glädje.

Nu ska jag kämpa vidare äta frukost och klockan 12:00 blir det meditation på Pranama. Längtar!<3
Stor kram till er!  
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Fyndat på bokrean!
 
God morgon darlings! 💖 hoppas ni mår bra denna måndag :) jag vaknade upp med lite ångest och stress i kroppen idag. Dels för att idag har jag varit utan cigaretter i hela 3 dagar. Detta är fjärde dagen och det går förhållande vis bra. ❤️ jag är stolt över mig själv och beslutsam. Men det känns endå eftersom jag använt cigaretterna för att döva mina känslor av oro och ångest. Ska skriva ett inlägg lite senare om detta  Och varför jag bestämt mig för att försöka sluta.
 
Men nu vill jag visa er några böcker som jag fyndade på bokrean för nån vecka sedan :) tror fortfarande att rean pågår så om ni är sugna på att fynda nån av böckerna så bege er till akademibokhandeln och en annorlunda bokhandel i globen shoppingcentret :)
 
Vid globen fyndade jag boken om kristaller och jag älskar den! 💖 80:- fick jag pröjsa och den innehåller ett register över olika stenars betydelse och förklarar hur en kan använda sig av dem :)
 
De två andra böckerna jag fyndade är båda böcker om yoga och välmående med tips på övningar och yogisk filosofi. I Boken lifestyle detox finns massor med tips på hur du kan skapa ett mer glädjefullt liv och äta bra för din kropp och själ!! 💖 dessa hittade jag på akademibokhandeln :) 
 
Vi hörs lite senare 💗 
Kram ❤️ 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg