Fyndat på bokrean!
 
God morgon darlings! 💖 hoppas ni mår bra denna måndag :) jag vaknade upp med lite ångest och stress i kroppen idag. Dels för att idag har jag varit utan cigaretter i hela 3 dagar. Detta är fjärde dagen och det går förhållande vis bra. ❤️ jag är stolt över mig själv och beslutsam. Men det känns endå eftersom jag använt cigaretterna för att döva mina känslor av oro och ångest. Ska skriva ett inlägg lite senare om detta  Och varför jag bestämt mig för att försöka sluta.
 
Men nu vill jag visa er några böcker som jag fyndade på bokrean för nån vecka sedan :) tror fortfarande att rean pågår så om ni är sugna på att fynda nån av böckerna så bege er till akademibokhandeln och en annorlunda bokhandel i globen shoppingcentret :)
 
Vid globen fyndade jag boken om kristaller och jag älskar den! 💖 80:- fick jag pröjsa och den innehåller ett register över olika stenars betydelse och förklarar hur en kan använda sig av dem :)
 
De två andra böckerna jag fyndade är båda böcker om yoga och välmående med tips på övningar och yogisk filosofi. I Boken lifestyle detox finns massor med tips på hur du kan skapa ett mer glädjefullt liv och äta bra för din kropp och själ!! 💖 dessa hittade jag på akademibokhandeln :) 
 
Vi hörs lite senare 💗 
Kram ❤️ 
 
 
heycherryberry.blogg.se

Hoppas det går bra att sluta röka. Kristaller är jag skeptisk till, men yoga är säkert bra för att komma i balans. Vill dock rekommendera länga promenader ute i naturen, fika med goda vänner och att läsa böcker. Kram och lycka till.

Svar: tack för tipsen! Älskar att gå långpromenader i skogen och plöjer böcker som bara tusan :)
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like