Skapa ditt eget kraftaltare
 
I Boken jag just nu läser som heter Light Is the new black beskriver Rebecca Campbell hur du kan göra ditt eget kraftaltare hemma. Dvs. en plats där du kan hämta inspiration, glädje, ljus och harmoni. För att du ska kunna skapa din kraftplats eller ditt kraftaltare behöver du fundera på vad som får dig att känna glädje, harmoni och kärleksfulla vibrationer. 

Det kan vara en bild på en gud, eller någon som får dig att må bra och att känna tacksamhet eller det kan vara små föremål som betyder mycket för dig och som du fått av någon speciell. Det kan också vara en text eller ett citat från någon du inspireras av. Kanske vill du tända rökelse vid ditt altare och ljus eller sätta vackra blommor i en vas?. Det finns inga rätt och fel utan det som ger just dig kraft är helt unikt och det du ska ge plats åt. 
 
Vid ditt altare kan du sedan sitta och meditera, be om guidning eller mod eller bara vila ögonen på dina föremål och visa tacksamhet för det dem ger dig. som sagt inga rätt och fel. Allt jag skriver i bloggen är bara förslag och du tar till dig det som talar till dig<3

På bilderna kan du se hur min kraftplats just nu ser ut och inspireras om du vill :)

Önskar dig en härlig stund när du ger plats åt det som ger dig glädje och energi!<3


Moa

Så himla fint!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like