Byt kläder med dina vänner!
 
Hej babes! Och god morgon :) jag vill tipsa och uppmana er att tänka på mode i en miljöaspekt vi köper alldeles för mycket halvfabrikat och inpulsshoppar (jag med) när jag var på seminarium med Eco tools pratade de om hållbar utveckling och vilken makt vi som konsumenter faktiskt kan ha. Och guess what? Vi kan med ganska enkla medel faktiskt värna om vår värld och dess resurser :) det behöver heller inte vara tråkigt utan faktiskt kul samtidigt som en gör nått bra som känns varmt i hjärtat! Lite tips nedan 
😊 
 
Byt kläder med dina vänner 
Ofta har vi saker i garderoben som vi köpt och inte använder av nån anledning mitt tips är att ordna en mysig klädbytarkväll med dina ladies alla får ta med sig de plagg dom tröttnat på och så byter ni med varandra detta kan resultera i en helt ny garderob utan att du betalat en krona fett kul och naturen blir glad! 
 
Shoppa secondhand 
På secondhand får du möjlighet att köpa mode för billig peng vissa saker är dessutom helt nya och oanvända från hm, zara osv. Mitt tips är att ha tid på sig och kolla igenom sortimentet noga! Dessutom får du en mer personlig stil om du blandar nya plagg med coola secondhand pieces 
😊 
 
Gör om dina gamla plagg 
Innan du ratar ett plagg fundera om du kan göra om det på nått sätt, kanske göra shorts av jeansen, stryka fast patches på tröjan? Eller kanske prova att styla plagget på ett litet oväntat sett typ lager på lager tänk kontraster i material :) 
 
De var lite tips från mig :) 
Om ni inte har något för er idag och befinner er i sthlm kom till Hornstulls marknad och häng! Jag och Sofia säljer mängder av kläder och prylar idag mellan 11:00-16:00 där dessutom brukar det vara coola människor god mat och gött häng! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg