Så fixar du härligaste helgbrunchen!
 
Hej babes! 💖 på Helgen är det ju super härligt att fixa en mysig brunch håller ni med? 👌 det är en stående grej som jag brukar göra på lördagen eller söndagen :) jag gillar hela grejen med att pynta piffa och dekorera för en mysig känsla av helg. Jag tänkte dela med mig av hur du kan få till världens härligaste brunch :)
 
Köp en tjusig bukett med dina favorit blommor! Bästa sättet att komma in i en lyxig och härlig känsla av helg. Köp med fördel på torget då det tenderar att bli rätt dyrt i blomsterbutiker. Sätt blommor i din favorit vas och voila lyxkänsla infinner sig!
 
Ett måste på helgbrunchen är ju amerikanska pannkakor 🥞 jag brukar köpa en påse med favoritvåffelmix och blanda med mjölk men har mycket mindre vätska än det ska vara för att smeten ska vara tjockare än då en gör vanliga pannkakor eller våfflor. Med tjock smet blir pannkakorna mindre, tjockare och fluffiga precis som amarican pancakes :) 💖 servera med Nutella,  banan och färska hallon. Mums 😋
 
Köp en flaska bubbel och gör en härlig drink 🍹 med apelsinjuice :) servera i champagneglas för lyxig känsla 
 
Köp frukt, skär och lägg snyggt på ett fat och strö över lite hallon :) 
 
För att göra det lite extra tjusigt att servera smoothie eller yoghurt kan du servera det i glas och strössla på nötter och färska bär jag brukar toppa med lite chiafrön.
 
Brygg kaffe (såklart) och servera med havre mjölken som heter "i kaffe" så mycket godare än vanlig mjölk!
 
Sen tänder du lite ljus 🔅 och sätter på nån lugn härlig men peppig musik bjuder in vännerna eller sambon, kommer garanterat bli uppskattat! 💖
 
Puss 😘 
Emma -/ blivande mamma {gravid och snart dags} | foto | mat mm

Jag har faktiskt aldrig gjort sån speciell frukost. Ska genast prova göra amerikanska pannkakor i morn. Blev sjukt sugen på det nu men de är lite sent att göra det nu. Haha! Tack för tipsen!


Svar: Roligt att du fick inspiration till att testa 😍 😍 😍
None None

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress