Sprid ditt ljus
 
God kväll mina gullisar! <3 Vet ni vad ? Genom att göra det som du älskar och finner glädje i kan du faktiskt rädda världen :) Kanske inte hela världen men du kan sprida glädje, liv och lust till andra människor runt omkring dig och dessa människor kommer i sin tur påverkas av det och föra vidare good vibes. Jag tror inte att det är en slump att jag älskar att vara kreativ, mår bra av att meditera och yoga, älskar att inspirera och hjälpa människor, slukar andliga böcker, brinner för barns rättigheter och tycker att hästar är det vackraste djuret som finns. Nej. Jag tror att dessa saker berättar något om mitt innersta ljus och syfte. Jag tror att det är viktigt att bejaka det som får oss att känna glädje för det är det som är vårat kall. Enligt mig är meningen med livet att hitta det sätt och den väg som just du genom att lyssna inåt kan komma att blomma mest genom. Att leva med hjärtat och bejaka själens röst. Där dina innersta förmågor och ditt ljus kan stråla starkast. Och jag tror stenhårt på att det vi älskar och mår bra av är det som leder oss djupare in i vårt kall och det syftet. När vi bejakar vårt kall (det vi finner glädje i) Öppnas otroliga möjligheter och universum kan verkligen börja supporta och guida dig. 

Det gäller dock att vara öppen och tillåta sig själv att guidas och ta emot. Om du inte tror och ger dig hän till de tecken och den guidningen universum har för dig så kommer du heller inte se den eller kunna ta emot den, vilket är en stor förlust.. Jag har själv upplevt hur livet förändras när jag tillåtit mig att göra det jag mår bra av, vara ärlig och äkta med vad jag tror på och strunta i om andra tycker si, eller så. 

Sedan jag började ändra mitt sätt att förhålla mig till saker och verkligen börjat att ge mig hän, tillåta guidning och support på ett sätt som går bortom logik har jag upplevt saker som jag aldrig trodde var möjliga. sammanträffanden som inte går att förklara med varken slumpen, eller logik. Syncronicitet är en vardag för mig nu för jag tillåter mig att ta emot guidning. 
 
Till exempel så har jag på olika sätt hamnat i situationer där jag pushats fram till att utforska min spirituella sida. Jag har mött människor som förmedlat precis det jag behövt där och då för att fortsätta min andliga väg. Böcker har kommit till mig, trillat framför näsan på mig. Nya insikter helt plötsligt. Mina följare har ökat på bloggen sedan jag verkligen börjat stå för det jag skriver och tror. Gabrielle Bernstein (som skrivit the universe has your back) Regrammar mina bilder och mina följare på instagram ökade med 100 stycken på 1 dag pga det. Författaren till lev livet fullt ut som är som min "bibel" upptäckte jag för någon dag sedan fyller år exakt samma dag som mig den 16 februari. 

Så våga ge dig hän till det som du älskar och be universum om ett tecken och var öppen för att det kommer komma till dig. Troligtvis inte iform av hur du föreställer dig det utan på ett oväntat sätt. Universum kan tillexempel kommunicera med dig genom siffror. Om du ofta ser klockslag som 11:11 eller 22:22 är det en signal på att du är på rätt väg eller att du har stöd och support på din väg. 

Våga sprid ditt ljus och var öppen för något större än det som går att förklara med logik. Livet blir så mycket härligare och roligare då!<3

Stor kram!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg