Magiska boktips som erbjuder verktyg och perspektiv att applicera på livet
 
Hej fina läsare! 💖 vad passar bättre en söndag än ett gäng boktips! 💖 att läsa böcker är bästa sättet att få nya perspektiv och kunskap om världen, dig själv och din fantastiska potential :) jag har genom att läsa dessa böcker erövrat insikter, förståelse och entusiasm inför utmaningar som livet innebär. Vill du verkligen kunna må bra krävs det att du har kunskap om dina tankemönster och om det som stör din frid. För det kommer inte att försvinna av sig självt. Du är i själva verket din största källa till olycka likväl som lycka . Inte andra människor eller svårigheter du möter.
 
I boken The Universe has your back gör Gabrielle oss uppmärksamma på hur du kan känna dig trygg och lita på livet vad du än kommer konfronteras med. Rekommenderas starkt för dig som har ett starkt kontrollbehov som ger upphov till negativa känslor. 
 
Nästa bok heter  Ljus är det nya svarta skriven av  Rebecca Campbell. I denna bok vägleds en till att finna sin själs syfte för att dess närvaro och existens ger ljus på jorden. Rebecca delar också med sig av sitt andliga uppvaknande och erbjuder affirmationer och övningar för reflektioner. 
 
Tredje boken är en "fylla i bok"  med veckolistor att fylla i som inspirerar till possitiva tankemönster, lycka och balans  :) boken heter 52 listor för ett lyckligare liv och är skriven av Moorea Seal. 
 
 
Den fjärde boken är Spirit Junkie som även den är skriven av Gabrielle Bernstein. Boken beskriver Gabrielles resa från drogmissbruk till upplyst och andligt utövande. Boken bjuder också på meditationsövningar och reflektionsövningar. 
 
Hjärtats väg av Kajsa ingemansson är en bok som beskriver hur du kan leva efter din innersta röst och ditt hjärta för att få tillgång till den mest fantastiska resa du någonsin kunnat föreställa dig 
 
Add more ing in your life även denna bok av härliga Gabrielle, beskriver hur du får mer kontakt med din intuition och din inre guide och därmed kan välja lycka. 
 
Hoppas ni gillar tipsen!!! 💖 blir ni sugen på nån speciell bok? Och juste om ni har boktips i denna genre så får ni mer än gärna dela med er till mig i kommentarsfältet! 💖 
 
Puss och kram ❤️ 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg